Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Namigi za božična darila za dekleta

Namigi za božična darila za dekleta

Ideje za božična darila in ustvarjanje 4. nov. 2023 4 minute
Tereza Kotilová
Božič je za nekatere praznik miru in tišine, za druge čas, ki ga preživijo z družino ob dobri hrani, za otroke pa je to čas izpolnjenih želja. Pridite in uresničite najbolj skrite želje svojih deklic ter izberite pravo božično darilo, ki jih bo razveselilo.

Ustvarjanje

Deklice rade ustvarjajo vse mogoče, kaj šele, ko gre za bleščice. Oglejte si čudovite ustvarjalne komplete iz Agatinega sveta in izberite, kaj bi razveselilo vašo malo ustvarjalno deklico.  

Kreativni kompleti iz Agatinega sveta

Ustvarjalni komplet z barvnim peskom in bleščicami bo morda navdušil tudi vas starše. Peskanje vključuje nanašanje barvnega peska na lepljive površine, na katere se pesek zlahka prilepi. Rezultat je čudovita popeskana podoba, ki jo lahko učvrstite z lakom za lase. Analogno pesku so bleščice. Pesek se nadomesti z barvnimi bleščicami, ki jih zaradi njihovega sijaja obožujejo vse deklice. 

Ustvarjalni kompleti z bleščicami

Druge ustvarjalne dejavnosti, ki jih bodo všeč starejšim dekletom, so tkanje, vezenje in šivanje. Lastno izdelane figurice bodo služile kot čudežni talisman, mala zaupnica ali prijatelj za igro.

Agatin NAMIG: Ustvarjalni komplet – sešij si lisičjo torbico.

Za piko na i pa priporočamo v ponudbi ustvarjalnih daril komplet za izdelavo nakita. Prejeti dokončan kos nakita je za nas ženske veselje, vendar bodo mlada dekleta zagotovo bolj navdušena nad izdelavo lastnega izvirnega kosa, ki jih bo krasil na vsakem koraku. Vse leto lahko nato izdelujejo nakit ne le zase, temveč tudi majhna darila za svoje prijateljice in sorodne duše.

Lesene koralde - Morska deklica, 400 ks  Lesene pastelne kroglice - Mavrica, 400 kosov

Poleg tega otroci med izdelovanjem nakita vadijo svojo domišljijo in estetski čut, hkrati pa krepijo ročno spretnost, razvijajo fino motoriko in koordinacijo rok in oči.. 

Igramo se resničnega sveta 

Vsaka mala deklica sanja o prostorni hišici za punčke, zato ponujamo kakovostne lesene hišice za punčke, ki bodo odličen igralni element in tudi izložba za prijetno sobo. Prevladujoča značilnost naših lesenih hišic Djeco je sodobna arhitektura, ki zagotavlja veliko svetlobe v stavbi in prost dostop do vseh prostorov v zgornjem in spodnjem nadstropju. Poleg tega lahko za izbrano igralno hišico kupite vse vrste dodatkov.

Želi vaša deklica pomagati pri kuhanju? Priskrbite ji lastno leseno kuhinjico za vadbo, v kateri bo lahko pripravljala prigrizke za vso družino in svoje plišaste prijatelje. V Agatinem svetu ponujamo kakovostne lesene kuhinjice različnih velikosti, barv in oblik. Odličen dodatek kuhinji je jedilni ali čajni set, set za rezanje zelenjave in sadja ali pripravo okusnih sladic.

Jedilni set - mucke

Kaj pa dojenček? Neeeee pravi, je pa zelo realističen. Punčke dojenčki so zelo priljubljena igrača ne le za majhne deklice. Igranje z njimi je navsezadnje način kako posnemati svet staršev. Realistični dojenčki otroke učijo ljubezni in skrbi za takšna krhka bitja. Priskrbite svojim otrokom izvirno punčko Pomea blagovne znamke Djeco. Ti dojenčki so res videti kot pravi in najdete jih samo pri nas!

Punčke Pomea Djeco
 
Z dojenčki Pomea lahko otroci po zaslugi številnih dodatkov počnejo vse, kar si zamislijo. Lahko jih preoblačijo, hranijo, kopajo, vzamejo na izlet v vozičku, na daljše potovanje z avtomobilom ali opremijo njihovo sobo.

Punčke dojenčki Pomea
 
Ali imate raje punčke iz blaga zaradi njihove obstojnosti ali ljubkega videza? Sezite po blagovni znamki Lilliputiens, ki je strokovnjak za igrače iz blaga. Njihovi dojenčki in punčke so zelo priljubljeni, zlasti pri majhnih deklicah, naredijo odličen prvi vtis, v ponudbi pa je tudi veliko dodatkov.  

Dekliški fantazijski svetovi

Ali vaša deklica sanja o tem, da bi postala princeska ali krhka gozdna vila, in ali je večina njene igre usmerjena v te fantazije? Potem imamo za vas odličen nasvet za božično darilo. Djeco Tinyly je serija čudovitih zbirateljskih figuric vil in princesk. Vsaka punčka Tinyly je zaradi posebnih dodatkov edinstvena in lahko postane junakinja marsikatere dekliške zgodbe.  

Še en izviren svet princesk ponuja podjetje Arty Toys. Vsaka figurica princese je opremljena z različnimi dodatki. Ko se bo zbirka princesk vaše deklice povečala, ji lahko kupite bogato okrašen stolp za princeske, v katerem se bodo vse počutile kot doma, ali razkošno kočijo, v kateri se bodo princeske lahko vozile na svoje izlete.  

Arty Toys - Princeska Mila & kočija

Več namigov za božična darila za deklice

Vsaka deklica je drugačna in le vi najbolje poznate svojo. Oglejte si naše druge ustvarjalne igre in igrače, ki lahko vašo princesko razveselijo pod božičnim drevescem.

👉 Glasbene igrače
👉 Puzzle, mozaiki, vstavljanke
👉 Družabne igre
👉 Okraski in dodatki za sobo
👉 Gradniki
👉 Beležke in dnevniki

Ali darila raje izbirate glede na starost? Potem imamo za vas pregledno razvrščene ideje za igre in igrače za vsako starost.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.