Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano Brezplačnadostava

Otroška kuhinja - Maxi

Očarljiva roza in bela lesena kuhinja je idealno darilo za vse male kuharje. Kuhinja Macaron Maxi Cooker je priljubljena po čudovito dodelanih podrobnostih v pastelnih odtenkih roza, bele in sive barve. Kuhinja je opremljena z umivalnikom, kuhalno ploščo, pečico, visečo polico, uro, policami, 2 vrtljivima številčnicama z zvokom in prostorom za shranjevanje. Želim vedeti več
89,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Čudovita roza in bela lesena kuhinja je idealno darilo za vse male kuharje od 3. leta starosti. Kuhinja ponuja vse, kar potrebujete, in nudi veliko prostora igranju. Kuhinja Macaron Maxi Cooker je priljubljena po čudovito dodelanih podrobnostih v pastelnih odtenkih roza, bele in sive barve. Kuhinja je opremljena z umivalnikom, kuhalno ploščo, pečico, visečo polico, uro, policami, 2 vrtljivima številčnicama z zvokom in prostorom za shranjevanje. Kuhinja spominja na veliko kuhinjo mame, zato bodo otroci nad njo še bolj navdušeni. Pri igranju kuhanja lahko otroci v celoti pokažejo svojo domišljijo.

V kompletu so ponev, zajemalka in posoda ter 2 kartonski škatli za hrano. Višina delovnega prostora je 50 cm. Dimenzije te kuhinje so 53 cm x 30 cm x 78 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Janod
Božični nasvet Da
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo igro vlog
Tip igrače igrače
EAN 3700217365677
Koda izdelka Ja06567
Dodatki
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!