Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano Brezplačnadostava

Bigjigs – Z vaško cesto 80 delov

Vsak otrok bi moral imeti v svoji sobi železniško progo. Ta igralni set je popolna kombinacija lesene železniške proge in proge za avtomobile Bigjigs. Železniška proga se seveda povezuje s cestami s pomočjo mosta in križišča kot v našem običajnem prometnem svetu. Lokalna kmetija, stavbe, drevesa in avtomobili dopolnjujejo in lepšajo okolico. Želim vedeti več
83,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Vsak otrok bi moral imeti v svoji sobi železniško progo. Ta igralni set je popolna kombinacija lesene železniške proge in proge za avtomobile Bigjigs. Železniška proga se seveda povezuje s cestami s pomočjo mosta in križišča kot v našem običajnem prometnem svetu. Lokalna kmetija, stavbe, drevesa in avtomobili dopolnjujejo in lepšajo okolico. Vključeno je vse, kar je prikazano na sliki.

Skozi igro z železniško progo otroci razvijajo fino motoriko, domišljijo, prostorsko orientacijo in logično razmišljanje.

Bigjigsove železniške proge in njihove dodatke je mogoče kombinirati z vsemi drugimi lesenimi železniškimi progami pri nas. Igralni set lahko poljubno dopolnite z drugimi elementi lesenih prog, stez, vlakov, stavb in drugih dodatkov iz naše ponudbe.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Bigjigs
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo igro vlog, motoriko
Tip igrače igrače, sestavljanke
EAN 691621090213
Koda izdelka BJT021
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x