Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sprehodite se v
svetu igrač

Cena:
do
Zastave:
Leta:
Namenjeno:
Razvijajo:
Tip igrače:
Izbriši filter
Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00

Bigjigs: Kakovostne lesene železnice in druge igrače iz Anglije

Bigjigs je eden vodilnih britanskih proizvajalcev lesenih igrač. Svoje izdelke dobavlja v več kot 35 držav po vsem svetu. Za svoje igrače uporablja les iz trajnostnih virov, več kot 90 % embalaže pa je izdelane iz recikliranega materiala.

Blagovna znamka Bigjigs je prejela številne nagrade. Igrače so visokokakovostne, njihov namen pa je v otroško sobo vnesti zabavo in izobraževanje ter otrokom omogočiti varno raziskovanje sveta okoli njih. Igrače Bigjigs so za otroke vir navdiha in znanja ter jim pomagajo pri zdravem razvoju.

Podjetje sta leta 1985 ustanovila zakonca Peter in Lisa. Oba sta bila zaposlena kot učitelja, njun cilj pa je bil ustanoviti podjetje, ki bi izdelovalo tradicionalne lesene igrače, ki bi otrokom poleg zabave prinašale tudi izobraževanje. Peter in Lisa sta sprva izdelovala lesene sestavljanke v majhni vrtni hišici in jih prodajala na tržnicah. Njihove igrače so hitro postale zelo priljubljene, zato so postopoma razširili svojo ponudbo na več lesenih igrač. Podjetje še vedno ostaja družinsko podjetje z velikimi skladišči na jugovzhodu Anglije. Igrače Bigjigs izdelujejo v Angliji ter v vzhodni Evropi in jugovzhodni Aziji.

V Agatinem svetu lahko izbirate med široko paleto lesenih železnic Bigjigs - enega najbolje prodajanih železniških sistemov na svetu. Ponudba je zelo bogata, saj vključuje proge, vlake, lesene železniške komplete, železniške postaje, lesene železniške mostove in druge dodatke. Prav tako pa tudi številne druge lesene igrače, ki bodo vaše otroke zanimale.

Vsaka železnica Bigjigs je združljiva z drugimi lesenimi železnicami v naši spletni trgovini.

Želim vedeti več

Agata priporoča lesene igrače

Prikazanih 1 - 24 od 58
< 1 3