Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog NOVOST za najmanjše, pa ne samo za poletje

NOVOST za najmanjše, pa ne samo za poletje

Nasveti pri izbiri iger in igrač 5. avg. 2022 2 minuti
Tereza Kotilová
Pridite in si oglejte, katere nove igrače so bile dodane v Agatin svet za naše najmanjše. Med novostmi boste našli igrače, ki jih lahko uporabljate v poletnih mesecih ob vodi, v zimskih mesecih pa doma v banji. Prav tako pa se lahko veselite številnih igrač, ki bodo vaše dojenčke in malčke zabavale in razvijale vse leto.

NOVOST: Senzorične igrače Petit Boum

Lilliputiens 

Belgijsko blagovno znamko Lilliputiens, ki je postala priljubljena zaradi svojih čudovitih plišastih igrač s presenečenjem, že poznate, zato nam je ni treba posebej predstavljati. Poleg novih članov družine Lilli, ki smo vam jih predstavili pred kratkim, znamka zdaj predstavlja novosti, od katerih boste nekatere zagotovo cenili v poletnih mesecih. Pozimi jih boste praktično uporabili za večerno kopanje. To so plavajoče igrače v obliki znanih obrazov. Je za vas najboljši zmajček Joe ali lisica Alica? S prstnimi lutkami lahko odigrate gledališče, polno pustolovščin v vodi, saj so to piratske lutke. Bodo pirati dobili svoj zaklad ali jih bo ugriznil zahrbtni morski pes? Poleg tega se lahko zmočite s praktičnimi kavčukovimi vrčki, s katerimi lahko masirate tudi dlesni. Poleg tega plavajo, zato jih lahko uporabljate tudi kot čolne.

NOVOST: plavajoča igrača za vodo Lilliputiens

Poleg igrač za vodo ima blagovna znamka Lilliputiens tudi nekaj čudovitih novih ropotuljic ali grizal, ki so narejene iz naravnega kavčuka in imajo nekatere res nenavadne oblike. Zdaj lahko dobite tudi čudovite plišaste nahrbtnike za potovanja z malčki ali za prvi dan v vrtcu.

Petit Boum 

Petit Boum je popolnoma nov element v Agatinem svetu. Gre za družinsko podjetje iz Španije, ki ročno izdeluje senzorične stekleničke in tipalne vrečke za najmlajše raziskovalce. Te igrače bodo očarale tudi večje otroke in, upamo si trditi, celo vas odrasle. Očarali so nas. Obstajajo različne vrste stekleničk za senzoriko – zvočne, plavajoče ali celo vohunske stekleničke. So idealen pripomoček za pravilen psihomotorični razvoj sluha, vida in tipa pri otrocih, starih že 3 mesece. Kaj menite o tej novosti? 

ELIS Design 

Prav tako lahko po novem v Agatinem svetu vidite blagovno znamko ELIS DESIGN. Eden njihovih najbolj znanih izdelkov je lesena gugalnica montessori v mavričnih barvah, ki je resnično večnamenska – poleg tega, da se lahko otrok guga na njej, jo lahko spremeni v tunel, most, plezalo, igralo, sladoledni pult, cesto za kolono avtomobilov ali celo oder za lutkovno predstavo. Vse, kar morate storiti, je, da ste ustvarjalni in se prepustite igri. Otrok vas bo morda presenetil, kako bo uporabljal to gugalnico.

NOVINKA: Multifunkční montessori houpačka ELIS Design

Želite več novic?

Med novostmi velja omeniti tudi tiste od blagovne znamke Djeco, ki v svoji izobraževalni seriji Eduludo predstavlja novosti za najmanjše. Najdete ga pod imenom Eduludo Primo Ludo. Te zabavne mini igre lahko igrajo že otroci, stari 2,5 leta, in jih na zabaven način učijo prepoznavanja oblik ali barv.

Vas zanima več? Potem lahko v Agatinem svetu spretno filtrirate točno tisto, kar vas zanima. Če iščete novosti za dojenčke in malčke, obiščite ustrezno kategorijo po starosti in v filtru označite novice ali druge zahteve, ki so za vas pomembne. Prepričani smo, da boste našli, kar iščete, saj je naša ponudba široka in jo redno dopolnjujemo. Če potrebujete pomoč pri izbiri, se obrnite na nas, na primer prek družabnih omrežij.

👇 Kaj se splača še prebrati? 👇

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.