Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Skrajni čas je, da si jih nabavite: Šolske in umetniške potrebščine v ugodnih kompletih

Skrajni čas je, da si jih nabavite: Šolske in umetniške potrebščine v ugodnih kompletih

Nasveti pri izbiri iger in igrač 31. avg. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Že čez nekaj dni bo prvič zazvonil zvonec novega šolskega leta. Je vaš šolar že popolnoma pripravljen? Če ne, je čas, da to popravite in nakupa šolskih potrebščin in opreme ne prelagate na zadnji trenutek. Ker smo me mame tudi same že opravile nekaj teh priprav, vemo, koliko časa je za to potrebnega. Zato smo se odločile, da vam olajšamo priprave in smo ustvarile popolne komplete šolskih in umetniških potrebščin. Vse, kar morate storiti, je, da izberete najprimernejšega.
Skrajni čas je, da si jih nabavite: Šolske in umetniške potrebščine v ugodnih kompletih
 
Izbirate lahko med ugodnimi kompleti šolskih potrebščin za dečke in deklice, desničarje in levičarje. Ali pa praktične komplete likovnih potrebščin za šolarje, tudi za tiste najmlajše.


Osnovni paket šolskih potrebščin

Osnovni komplet šolskih potrebščin, ki je idealen za najmlajše šolarje in vsebuje visokokakovostne vodene barvice za otroke, vključno s čopičem iz naravnih vlaken. 3 kosi srednje trdih lakiranih lesenih svinčnikov z ergonomskim trikotnim ohišjem za udoben oprijem in kakovostnim črnilom. Komplet 12 ergonomskih barvic priljubljene blagovne znamke Maped s trikotno obliko, mehko obstojno mino in močnimi barvami. Škarje za začetnike z zaobljenimi konicami in brušenimi rezili iz nerjavnega jekla.


Ugoden paket šolskih potrebščin za 3. do 5. razred

Ugoden komplet osnovnih šolskih potrebščin za otroke od 3. do 5. razreda osnovne šole. Komplet vključuje risalne pripomočke z visokokakovostnimi oznakami. Ekonomično kovinsko šestilo z ergonomskim ročajem za boljše držanje. Srednje trde lakirane lesene svinčnike z ergonomskim trikotnim ohišjem za udoben oprijem in visokokakovostno mino. Kakovostna radirka, ki ne vsebuje PVC. Plastičen šilček v obliki čebele s posodico za ostružke. Komplet ergonomskih vodotopnih barvic priljubljene blagovne znamke Maped, ki vključuje tudi čopič.

Osnovni komplet šolskih potrebščin Ugoden paket šolskih potrebščin za 3. do 5. razred


Likovni kompleti za dečke in deklice

Priročen komplet osnovnih šolskih likovnih potrebščin v dveh različnih izvedbah – za dečke v modri in za deklice v roza barvi. Komplet vključuje visokokakovostne vodene barvice z 12 čudovitimi svetlimi barvami in zelo kakovosten čopič iz naravnih vlaken. Tempera barve v trpežni plastični škatli. Komplet 5 čopičev Griffix različnih velikosti za ergonomski oprijemom, ki pokrijejo zahteve vsakega risanja. Maksimalno stabilen plastični lonček. Praktičen likovni predpasnik, ki je zelo enostaven za vzdrževanje in bo ščitil oblačila vašega šolarja pred razpršenimi barvami.

Ugodni likovni kompleti za deklice Ugodni likovni kompleti za dečke


Likovne potrebščine za otroke vseh starosti

Da bi razveselili starše otrok vseh starosti, smo poleg ugodnih kompletov likovnih potrebščin za šolarje pripravili tudi komplete za prvo uvajanje v likovne dejavnosti za naše najmlajše ustvarjalce.

V likovnem kompletu za otroke od 2 let boste našli komplet 8 ergonomskih barvic in komplet 12 ergonomskih voščenk v obliki rože za otroke od 18 mesecev naprej. Plastični šilček v obliki čebele. Komplet 8 kakovostnih pralnih flomastrov, ki so dovolj močni za majhne otroške roke, barve pa so čudovito izrazite. Paket 4 lončkov za prstne barve s pokrovčki in živalskimi motivi.

V kompletu za otroke od 4 let naprej boste našli obojestranske flomastre, ki so hkrati tudi štampiljke. Komplet 18 brezlesnih barvic. Komplet 160 nalepk živali in rastlin. Vesel plastični šilček v obliki čebele. Škarje za začetnike.

V kompletu za otroke od 12 let boste našli visokokakovostne lesene barvice z inovativno izjemno mehko mino. Komplet 10 večbarvnih linerjev trikotne oblike in reliefnim okrasom na držalu za udobnejše držanje. Priročen zvezek z 48 črtastimi stranmi in lepo ilustrirano naslovnico. Leilni trak washi z očarljivimi živalskimi ilustracijami v prozornem aplikatorju.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.