Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Hotel za žuželke

S tem ustvarjalnim kompletom bodo otroci s pomočjo lesenih delov naredili Hotel za žuželke. Paket vsebuje vse, kar je potrebno za izdelavo hotela za žuželke - vnaprej izdelane lesene dele, lepila, krtače in bele akrilne barve. Želim vedeti več
31,32 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

S tem ustvarjalnim kompletom bodo otroci s pomočjo lesenih delov naredili hotel za žuželke. Paket vsebuje vse, kar je potrebno za izdelavo hiše - vnaprej pripravljeni leseni deli, lepilo, čopič in bela akrilna barva.

Hotel je treba postaviti na vrt na sončnem in mirnem mestu in ga napolniti z naravnimi danostmi, kot so lubje, storži in listi. Tako pripravljen hotel bo kmalu privabil koristne najemnike (žuželke), najpogosteje čebele, pikapolonice in gosenice.

Dimenzija paketa: 27 x 5,5 x 18,5 cm
Dimenzija končanega hotela: 20 x 9 x 18 cm
Primerno za otroke od 6. leta dalje.

Priporočamo, da otroci skupaj s starši izdelajo hiše. Hotel bo skrbno zlepljen in bo videti dobro, hkrati pa bodo otroci uživali v prijetnih trenutkih skupaj s starši ne samo med izdelavo, ampak tudi po polnjenju hiše z naravnimi danostmi in iskanju primernega prostora na vrtu. Ustvarjalni kompleti francoske blagovne znamke Avenue Mandarine so namenjeni razvoju otroške ustvarjalnosti, finih motoričnih spretnosti in osredotočenosti.

Vsi ustvarjalni kompleti Avenue Mandarine so pakirani v lepe in čvrste kartonske škatle, zavite v natisnjen "rokav", ki ga ob odprtju kompleta odstranite iz škatle. Po vsaki uporabi bo od vsakega kompleta ostala lepa škatla z drobnim nevtralnim tiskom, primerna za nadaljnje shranjevanje drobnarij.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Avenue Mandarine
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko
Tip igrače sestavljanke
EAN 3609510551735
Koda izdelka AVMAN_CO173
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!