Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava
Akcija

Leseni voziček - rdeča kuhinja

Leseni stabilni voziček z gumiranimi kolesi bo otrokom zagotovil prve korake, poleg tega pa je opremljen kot majhna kuhinja. Poleg tega voziček ponuja možnost vstavljanja oblik v stranski del. Odpiralna vrata v motivu mikrovalovne pečice na sprednjem delu vozička omogočajo shranjevanje posode in igrač. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Leseni stabilni voziček z gumiranimi kolesi bo otrokom zagotovil prve korake, poleg tega pa je opremljen kot majhna kuhinja. Poleg tega voziček ponuja možnost vstavljanja oblik v stranski del. Odpiralna vrata v motivu mikrovalovne pečice na sprednjem delu vozička omogočajo shranjevanje posode in igrač. Zgornji del vozička vsebuje gorilnik, paket vsebuje penovko in lonec s pokrovom. Gumirana kolesa zagotavljajo tiho vožnjo in gladko stabilno vožnjo. Velikost igrače je 33 x 33 x 44 cm.

Nemško podjetje Legler se osredotoča na proizvodnjo kakovostnih lesenih igrač od leta 1996. Vse majhne lesene igrače znamke small foot imajo oznako CE in so izdelane v skladu z evropskim standardom varnosti igrač EN 71. Uporabljene barve so posebej razvite za lesene igrače in so odporne tudi na otroško slino. Les, ki se uporablja za te igrače, večinoma prihaja iz gozdarskih podjetij, ki se ukvarjajo s pogozdovanjem. To vsem strankam omogoča, da prispevajo k ohranjanju naravno rastočih gozdov. Lesene igrače small foot so svetle barve in so izdelane predvsem iz naravnih surovin - lesa. Otroke osrečujejo že v zgodnjem otroštvu, razvijajo svoje otipne in zaznavne sposobnosti. Cilj blagovne znamke small foot je spodbujati duševni in telesni razvoj otrok.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec small foot
Dimenzije 33x33x44 cm
Leta malčki
Namenjeno dekletu
Razvijajo logiko, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 4020972106094
Koda izdelka DD_LE10609_xx
Alternativni izdelki
1,0
0x
0x
0x
0x
2x
  • Anonimno

  • Anonimno