Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetna igrača TEGU - Swivel Bug - Teal and Blue

Prva magnetna igrača Tegu je primerna tako za dekleta kot za fante od 12. meseca starosti. Lepo izdelana lesena igrača bo zabavala otroke in jim predstavila čarobnost magnetov. Prstan je narejen iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. Skoraj neviden magnet se skriva v vsakem natančno in v veliki meri ročno obdelanem kosu. Želim vedeti več
13,50 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Prva magnetna igrača Tegu je primerna tako za dekleta kot za fante od 12. meseca starosti. Lepo izdelana lesena igrača bo zabavala otroke in jim predstavila čarobnost magnetov. Prstan je narejen iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. Skoraj neviden magnet se skriva v vsakem natančno in v veliki meri ročno obdelanem kosu.

Majhen komplet TEGU potovalni - v avtu, na letalu ali v restavraciji. Otroci se bodo zabavali in jim ne bo takoj dolgčas. Dimenzije igrače so 2,5 x 13 x 17,5 cm. Ta zabavna in spodbudna igrača pomaga razviti fino motoriko in koordinacijo roke-oči.

Igrače TEGU so zasnovane tako, da podpirajo igrivo eksperimentiranje in veselje do odkrivanja pri otrocih vseh starosti.


Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobrim stvarem. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Dimenzije 2,5 x 13 x 17,5 cm
Ekološki izdelek Da
Leta dojenčki in malčki
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo spretnost, motoriko, domišljijo
Tip igrače igrače
EAN 858790006487
Koda izdelka TEGU_BGC-TLB-806T
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno