Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetni komplet TEGU za skupine - 90 delov

Tegu je gradbeni sistem, sestavljen iz vrste blokov in oblik, primeren za različne starostne skupine. Magnetni komplet Tegu 90 kosov je velik komplet, idealen za vrtec, igralnico, pa tudi za posameznike. Bloki so zloženi, tako da se lahko hkrati igra več otrok. Želim vedeti več
228,99 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Tegu je gradbeni sistem, sestavljen iz vrste blokov in oblik, primeren za različne starostne skupine. Magnetni komplet Tegu 90 kosov je velik komplet, idealen za vrtec, igralnico, pa tudi za posameznike. Bloki so zloženi, tako da se lahko hkrati igra več otrok.

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Ekološki izdelek Da
Leta od 5 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 858790006173
Koda izdelka TEGU_90P-TNT-608T
Dodatki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!