Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetni komplet TEGU žepni - Blossom

Majhen komplet TEGU žepni je idealen za izlete - v avtu, na letalu ali v restavraciji. Iz šestih barvnih magnetnih kock lahko enostavno zgradite kar koli vam pade na pamet. Domišljija brez omejitev! Želim vedeti več
26,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Komplet vsebuje 6 kosov v 2 oblikah.

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Primerno za otroke od 1. leta dalje.


Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let, od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 858790006142
Koda izdelka TEGU_PPP-BSM-607T
Dodatki
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

    Praktična igrača, ki jo lahko kadarkoli enostavno vzamete s seboj na potovanja in z nešteto možnimi variantami, ki jih je mogoče sestaviti iz šestih delcev, bo zabavala ne le majhnega otroka, ampak tudi marsikaterega odraslega.
  • Anonimno

    Nad kompletom za sestavljanje smo navdušeni, zato bomo kupili še več delov. Petletni sin vsak dan sestavlja zelo kreativne oblike in se ob tem zelo zabava. Enoletna hčerka za zdaj še samo poskuša, jaz pa sem pomirjena, ker vem, da je to kvaliteten, zdrav material. Hvala!!!