Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Magnetni komplet TEGU potovalni - Vesoljska ladja

Majhen komplet TEGU potovalni je idealen za izlete - v avtu, na letalu ali v restavraciji. Iz šestih barvnih magnetnih kock lahko enostavno zgradite na primer vesoljsko ladjo, vlačilec, polž, rakovico ali kar koli vam pade na pamet. Domišljija brez omejitev!
Opis in lastnosti
24,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti


Majhen komplet TEGU potovalni je idealen za izlete - v avtu, na letalu ali v restavraciji. Iz šestih barvnih magnetnih kock lahko enostavno zgradite mačko, polža, rakovico ali kar koli vam pade na pamet. Domišljija brez omejitev!

Tegu je edinstven lesen magnetni komplet iz ekoloških materialov in nestrupenih barv. V vsakem natančno in večinoma ročno obdelanem kosu se skriva skoraj neviden magnet, zahvaljujoč kateremu je mogoče posamezne dele med seboj povezati in tako ustvariti zanimive konstrukcije. Komplet pri otrocih razvija ustvarjalnost, domišljijo in fino motoriko. Komplet vsebuje 6 kosov

Posamezni kompleti Tegu so medseboj združljivi.

Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Z nakupom kompleta Tegu prispevate k dobremi stvari. Tegu del prihodkov od prodaje vlaga v zasaditve novih dreves, zaposluje avtohtono prebivalstvo v Hondurasu, eni najrevnejših držav na zahodni polobli, in pošilja honduraške otroke v šolo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Tegu
Ekološki izdelek Da
Leta od 3 let, od 2 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, domišljijo, spretnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 858790006258
Koda izdelka TEGU_PAL-SPC-706T_xx
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Dodatki
Alternativni izdelki