Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

Merkur - Velik komplet 6 - 940 kosov

Merkur je spremenljiva češka konstrukcijska igrača z dolgoletno tradicijo. Komplet je zelo bogato opremljen s komponentami in ponuja možnost gradnje veliko različnih modelov. Vsebuje veliko knjižico z navodili kjer bosta našli veliko idej za sestavljanje na primer traktorjev, velikih žerjavov itd. V kompletu se nahaja skupno 940 kosov. Želim vedeti več
120,49 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Velik štiri slojni klasični komplet. Zaradi svoje bogate opreme in možnosti sestavljanja velikega števila modelov, je ta komplet izredno priljubljen.
Ta sklop vključuje večino komponent ki jih vsebuje Merkur M5 in še celo vrsto drugih komponent, kot so velika traktorska kolesa, zobniki, dolgi kotniki, trakovi itd. Del kompleta je velika knjižica z navodili za izdelavo različnih modelov kot je traktor, velik žerjav, rotorni bager, nakladalni tovornjaki itd. Iz kompleta je mogoče sestaviti zobnike in velike stroje. Mladi oblikovalec ima dovolj komponent za sestavljanje modelov glede na njegovo domišljijo. V tem kompletu je 940 delov, dimenzije pakiranja so 370x540x50 mm.

Merkur je spremenljiva češka konstrukcijska igrača z dolgoletno tradicijo. Igra otrokom predstavlja zabavo, hkrati pa jim pomaga pri razvoju finih motoričnih sposobnosti, spretnosti, domišljije in potrpljenja. Poleg tega razvijajo tudi sposobnost tehničnega razmišljanja. Konstrukcijska igra je kovinska in je primeren za otroke od 6. leta dalje. Prednost je, da komplet ne bo očaral le otrok temveč tudi očete ali dedke. To pa pomeni skupno preživljanje časa z otroki, kar je neprecenljivo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Merkur
Dimenzije 370 x 540 x 50 mm
Izdelano v Evropi Da
Leta od 9 let, od 6 let
Namenjeno fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko
Tip igrače sestavljanke
EAN 8592782003604
Koda izdelka MERKUR_10993604
Dodatki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!