Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Mom’s Care - mehka lutka zebra

Lutka iz blaga je idealna igrača za dojenčke. V tačkah in v glavi ima zebra odprtine za prste. Lutka lahko z mamičino pomočjo pripoveduje pravljice ali aktivno sodeluje pri branju knjige ali igranju iger. Idealna igrača za razvoj otroške domišljije. Igračko se lahko ob uspavanju uporabi tudi kot malega crkljivega prijatelja.
Opis in lastnosti
8,29 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Lutka iz blaga je idealna igrača za dojenčke. V tačkah in v glavi ima zebra odprtine za prste. Lutka lahko z mamičino pomočjo pripoveduje pravljice ali aktivno sodeluje pri branju knjige ali igranju iger. Idealna igrača za razvoj otroške domišljije. Igračko se lahko ob uspavanju uporabi tudi kot malega crkljivega prijatelja. Dolžina lutke je 26 cm, izdelana je v EU iz varnih materialov. Igračka je namenjena otrokom od rojstva dalje.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 26 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469342
Koda izdelka MOM_934
Recenzije (2×)

Recenzije (2x)

5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

Dodatki Alternativni izdelki