Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Igre in igračke glede na tip Tekstilne igrače Mom’s Care - spirala z dejavnostmi - lisica

Mom’s Care - spirala z dejavnostmi - lisica

Idealna igrača za otroke od rojstva naprej. Spirala z aktivnostmi spodbuja čutno zaznavanje otrok. Spiralo lahko obesite nad posteljico ali na voziček, da se bo otroški pogled usmeril na kontrastno črno-belo barvo. Viseče aktivnosti pomagajo otrokom pri senzoričnem razvoju. Želim vedeti več
13,79 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Idealna igrača za otroke od rojstva naprej. Spirala z aktivnostmi spodbuja čutno zaznavanje otrok. Spiralo lahko obesite nad posteljico ali na voziček, da se bo otroški pogled usmeril na kontrastno črno-belo barvo. Viseče aktivnosti pomagajo otrokom pri senzoričnem razvoju. Igrača je primerna že za otroke od rojstva dalje, njene dimenzije so 24 x 15 cm. Izdelano v EU iz varnih materialov.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 24 x 15 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta dojenčki in malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469519
Koda izdelka MOM_951
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
4x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno