Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Mom’s Care - spirala z dejavnostmi - lisica

Idealna igrača za otroke od rojstva naprej. Spirala z aktivnostmi spodbuja čutno zaznavanje otrok. Spiralo lahko obesite nad posteljico ali na voziček, da se bo otroški pogled usmeril na kontrastno črno-belo barvo. Viseče aktivnosti pomagajo otrokom pri senzoričnem razvoju.
Opis in lastnosti
17,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Idealna igrača za otroke od rojstva naprej. Spirala z aktivnostmi spodbuja čutno zaznavanje otrok. Spiralo lahko obesite nad posteljico ali na voziček, da se bo otroški pogled usmeril na kontrastno črno-belo barvo. Viseče aktivnosti pomagajo otrokom pri senzoričnem razvoju. Igrača je primerna že za otroke od rojstva dalje, njene dimenzije so 24 x 15 cm. Izdelano v EU iz varnih materialov.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 24 x 15 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469519
Koda izdelka MOM_951
Recenzije (5×)

Recenzije (5x)

5,0
5x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

< 1
Dodatki Alternativni izdelki