Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Mom’s Care - šumeča ninica - medvedek

Prikupen medvedek po zaslugi izrazito kontrastnih barv, že v prvih mesecih življenja podpira razvoj vida pri otrocih. Medvedek ob dotiku šumi. Po zaslugi tega igračka vzpodbuja razvoj taktilnih in zvočnih zaznav. Igrača je idealna za otroke od 0 mesecev dalje. Medvedek je izdelan iz mehkega in prijetnega blaga. Postal bo otrokov najboljši prijatelj bodisi med spanjem ali med sprehodom.
Opis in lastnosti
11,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Prikupen medvedek po zaslugi izrazito kontrastnih barv, že v prvih mesecih življenja podpira razvoj vida pri otrocih. Medvedek ob dotiku šumi. Po zaslugi tega igračka vzpodbuja razvoj taktilnih in zvočnih zaznav. Igrača je idealna za otroke od 0 mesecev dalje. Medvedek je izdelan iz mehkega in prijetnega blaga. Postal bo otrokov najboljši prijatelj bodisi med spanjem ali med sprehodom. Dimenzije igračke so 17 x 25 cm. Izdelano v EU iz varnih materialov s certifikatom.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 17 x 25 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784466006
Koda izdelka MOM_600
Recenzije (16×)

Recenzije (16x)

4,4
12x
2x
0x
0x
2x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

< 1 3 4
Dodatki
Alternativni izdelki