Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Mom’s Care - hobotnica - rdeča

Čudovita hobotnica za otroke od rojstva dalje, zaradi svojih kontrastnih barv zagotavlja predvsem vizualne dražljaje. Preprosta kombinacija črno-bele barve je idealna za otroke že v prvih dneh življenja. Hobotnica je narejena iz mehke plišaste tkanine. V notranjosti je všit zvonček, ki otrokom pomaga pri zvočnem zaznavanju.
Opis in lastnosti
14,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Čudovita hobotnica za otroke od rojstva dalje, zaradi svojih kontrastnih barv zagotavlja predvsem vizualne dražljaje. Preprosta kombinacija črno-bele barve je idealna za otroke že v prvih dneh življenja. Hobotnica je narejena iz mehke plišaste tkanine. V notranjosti je všit zvonček, ki otrokom pomaga pri zvočnem zaznavanju. Izdelano v EU iz varnih materialov. Dimenzije igračke so 7 x 23 cm.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 7 x 23 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469977
Koda izdelka MOM_997
Recenzije (4×)

Recenzije (4x)

5,0
4x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

Dodatki Alternativni izdelki