Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Igre in igračke glede na tip Potrebščine za dojenčke Tekstilne igrače Mom’s Care - moja prva zloženka z živalmi - kontrastne barve
Najbolj prodajano

Mom’s Care - moja prva zloženka z živalmi - kontrastne barve

Zabavna in prikupna mehka knjiga privablja otroke s svojimi kontrastnimi slikami živali in velikim nezlomljivim ogledalcem. Strani ob dotiku šumijo. Po zaslugi tega igračka vzpodbuja razvoj taktilnih in zvočnih zaznav. Zadnji del knjige je narejen iz mehkega rdečega flisa. Ta material je zelo prijeten na dotik. Strani so opremljene z všitimi etiketami.
Opis in lastnosti
17,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Zabavna in prikupna mehka knjiga privablja otroke s svojimi kontrastnimi slikami živali in velikim nezlomljivim ogledalcem. Strani ob dotiku šumijo. Po zaslugi tega igračka vzpodbuja razvoj taktilnih in zvočnih zaznav. Zadnji del knjige je narejen iz mehkega rdečega flisa. Ta material je zelo prijeten na dotik. Strani so opremljene z všitimi etiketami. Knjiga je Idealno darilo za otroke od rojstva naprej. Dolžina knjige je 80 cm, širina 16 cm. Izdelano v EU iz varnih materialov - poliester in flis.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 80 x 16 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta dojenčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469847
Koda izdelka MOM_984
Recenzije (3×)

Recenzije (3x)

5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Andrea

Dodatki Alternativni izdelki