Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano

Mom’s Care – vesela žirafa

Mehka žirafa po zaslugi izrazito kontrastnih barv, že v prvih mesecih življenja podpira razvoj vida pri otrocih. Postala bo najboljša prijateljica tako fantkom kot punčkam. Različne strukture materiala omogočajo otrokom raziskovanje sveta. Ko se zatrese, žirafa zaropota. Mehka igračka ima všite pisane etikete in oznake, ki jih otroci obožujejo.
Opis in lastnosti
15,99 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Senzorne igračke skrbijo za pravilen razvoj otroka že od rojstva. Za razvoj svojih čutov potrebujejo otroci že od prvih dni življenja skrbno izbrane dražljaje. Otroški vid se razvija postopoma, sprva zaznavajo predvsem kontrastne barve in niso sposobni zaznavati drugih barv kot črno in belo. . Postopoma, se tej paleti pridruži še rdeča. Strokovnjaki zato priporočajo črno-bele igrače, ki bodo otroke pritegnile na začetku njihovega življenja in bodo spodbudile njihovo zanimanje za odkrivanje sveta.

Mehka žirafa po zaslugi izrazito kontrastnih barv, že v prvih mesecih življenja podpira razvoj vida pri otrocih. Postala bo najboljša prijateljica tako fantkom kot punčkam. Različne strukture materiala omogočajo otrokom raziskovanje sveta. Ko se zatrese, žirafa zaropota. Mehka igračka ima všite pisane etikete in oznake, ki jih otroci obožujejo. Dimenzije igračke so 17 x 26 cm. Idealna igrača za otroke od rojstva naprej. Izdelano v EU iz varnih materialov s certifikatom.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Mom’s Care
Dimenzije 17 x 26 cm
Izdelano v Evropi Da
Leta malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo čutila, motoriko
Tip igrače igrače
EAN 5907784469465
Koda izdelka MOM_946
Recenzije (5×)

Recenzije (5x)

5,0
5x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

  • Preverjena stranka

< 1
Dodatki Alternativni izdelki