Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava
Akcija

Najstniški nahrbtnik Topgal SURI 19025 G

Praktična, voluminozna, dvoprostorska zasnova dijaškega nahrbtnika SURI letos pri nas doživlja renesanso zaradi novega subtilnega cvetličnega potiska. Osnovna siva barva je rahlo dopolnjena z detajli v rožnatih in modrih odtenkih. Všeč bo deklicam višjih razredov osnovne šole, pa tudi starejšim učenkam, srednješolkam. Želim vedeti več
68,90 €
58,57 € z DDV
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Dvoprostorski dekliški nahrbtnik

- primeren za višje razrede osnovne šole, srednje in višje šole
- čvrsto oblazinjen hrbet z ojačitvijo
- nastavljive naramnice in prsna zaponka

Praktična, voluminozna, dvoprostorska zasnova dijaškega nahrbtnika SURI letos pri nas doživlja renesanso zaradi novega subtilnega cvetličnega potiska. Osnovna siva barva je rahlo dopolnjena z detajli v rožnatih in modrih odtenkih. Všeč bo deklicam višjih razredov osnovne šole, pa tudi starejšim učenkam, srednješolkam.
Nahrbtnik ima mehko oblazinjeno hrbtišče, tako da je med učenčevim hrbtom in nahrbtnikom zagotovljen ustrezen pretok zraka. Hrbtišče nahrbtnika je ojačano z lahkim aluminijastim okvirjem, ki drži obliko v anatomsko pravilni krivini. Za udobno nošenje poskrbijo tudi oblazinjene naramnice, ki so opremljene s prsnim pasom z nastavljivo višino.
V dveh glavnih predalih je shranjeno vse, kar potrebujete. Zadnji prostor nahrbtnika je prostornejši, na hrbtni strani je oblazinjen žep za prenosni računalnik do največje velikosti 15,4", ki se lahko uporablja tudi kot žep za dokumente, zvezke. Na njem je všit manjši oblazinjen žep, na primer za mobilni telefon, tablični računalnik ali polnilec.
Sprednji prostor je ožji in ponuja prostor za shranjevanje drugih šolskih potrebščin.
Manjši žepi so na obeh straneh nahrbtnika. Na eni strani je preprost žep z zadrgo za manjše predmete, na drugi strani pa mrežast žep, v katerega lahko spravite večjo plastenko PET. Zahvaljujoč kompresijskemu traku z zaponko ga lahko varno pritrdite na telo nahrbtnika. 
Odsevni elementi so prefinjeno vgrajeni na vseh straneh nahrbtnika - na sprednji strani, ob straneh in naramnicah.
Na sprednji strani nahrbtnika sta dva manjša žepa z zadrgo. Oba lahko uporabite kot žep za malico, drugega pa kot žep za peresnico ETUE 19025.

Nekaj dodatnega:

- trak za nošenje nahrbtnika v roki
- subtilni, a funkcionalni odsevni elementi
- premaz proti dežju
- dno nahrbtnika je izdelano iz trdnega materiala TOPDURA

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Topgal
Dimenzije 44 x 21 x 30 cm
Kolekcija 2019
Leta od 12 let
Namenjeno dekletu
Razred srednja šola, predmetna stopnja OŠ
Teža 1,28 kg
Tip nahrbtnika šolski nahrbtnik
EAN 8592571012275
Koda izdelka SURI_19025_G_xx
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!