Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Nalivnik Griffix 4 za levičarje - rdeč

Ergonomsko oblikovano peronalivno za levičarje s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na pero, da lahko dobro piše. Primeren od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. V nalivniku lahko uporabljate vse vrste univerzalnih standardnih bombic za nalivnike in rolerje s kovinskimi konicami. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ergonomsko oblikovan nalivnik s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na pisalo, da lahko dobro piše. Primeren od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. V nalivniku lahko uporabljate vse vrste univerzalnih standardnih bombic za nalivnike in kolerje s kovinskimi konicami. Nalivnik je četrta stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja peresa - voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivnnik. Ta nalivnik je posebej zasnovan za uporabo z levo roko.

Nalivno pero je idealna izbira za zadnji korak na poti vašega otroka do pisanja. Njegova konica zagotavlja gladke poteze in otroka spodbuja k premišljenemu pisanju. Z naraščajočo samozavestjo se bo otrok naučil pisati hitreje. Konica je nameščena pod kotom, ki je idealen za otroško roko, in omogoča optimalen pretok črnila.
Štiristopenjski sistem pisalnih pripomočkov griffix®, izdelan v Nemčiji, je prvi izdelek na trgu pisalnih pripomočkov, ki razvija fino motoriko otrok. S tem jih že v predšolskem obdobju pripravite na pisanje. Združuje štiri orodja v prefinjen sistem: voščenko, svinčnik, roler s črnilom in nalivno pero.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen prijem in pomaga, da sta pisanje in risanje bolj naravna in sproščena pri vseh starostnih skupinah otrok. Vsa orodja so tako popolnoma prilagojena otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen prijem, se otroku ni treba navaditi na nov način držanja pisala. Nasmešek na koncu pisala mu vedno pokaže, ali pisalo drži pravilno.
 

Uvrščeno v kategorije

Kristýna

Mama Kristýna svetuje

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
EAN 4012700928023
Koda izdelka HER_00928028_xx
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!