Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Okostnjak – Bogoss – igra s kartami

Zabavna in nekoliko strašljiva igra za 2–4 igralce od 6 do 99 let starosti. Cilj igralcev je, da zberejo karte in sestavijo celotno okostje (2 nogi, 2 roki, lobanjo in trup). Želim vedeti več
14,59 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Strašljive igre so tu! Vsak igralec na začetku igre prejme 6 kart. Preostanek ostane na kupčku na mizi. Začne najmlajši igralec. Ta enega soigralca prosi za določen del telesa, ki ga potrebuje. Cilj igralcev je, da sestavijo celotno okostje (2 nogi, 2 roki, lobanjo in trup). Če nasprotnik torej želeno karto ima, jo poda tistemu, ki je na vrsti. Če so kosti na kartici cele, igralec nadaljuje in lahko enega izmed soigralcev zaprosi za drugo karto. Če pa so kosti razbite, je na vrsti naslednji igralec. Če soigralec nima želene karte, igralec konča in na vrsti je naslednji igralec. Karta Joker lahko nadomesti katero koli drugo karto. Ko igralec zbere vse dele okostja, ga položi na mizo. Igra se konča, ko eden izmed igralcev sestavi 2 okostja iz celih kosti ali 1 okostje iz zlomljenih kosti.

Če želite zvečer igrati bolj strašljivo različico s svetlečimi kartami v temi, morate karte pred tem za nekaj časa položiti na mizo in jih pustiti na svetlobi. Naš namig: vsak, ki izgubi, mora povedati kratko grozljivo zgodbico.

Pomembna informacija: ta navodila so na voljo v teh jezikih: EN, F, DE, ES, I.
 

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dimenzije 15,6 x 11,7 x 2,8
Dolžina 10 minut a více
Ekološki izdelek Da
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo komunikacijo
Število igralcev 2-4
Tip igrače igre
EAN 3070900051607
Koda izdelka DJ05160
Alternativni izdelki
3,5
3x
0x
1x
1x
1x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Irina

    Igra s popolnoma nerazumljivimi pravili. Za družbo z več kot dvema igralcema je to dolgčas na kvadrat. Od nekoga morate vzeti njemu pomembne karte in igrati neposredno proti vsem. Morali smo si izmisliti svoja pravila, da je lahko vsak igralec zbral vsaj enega okostnjaka. Same karte so prijetne na otip in v mraku se nekoliko svetijo. V igri ni nič razburljivega. Igra se ne razvija, je vse počasnejša in nezanimiva.
< 1