Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Otroški nahrbtnik Step by Step Kid, Delfini

Lepe nahrbtnike otroci uporabljajo za izlete, vrtec, na potovanjih. Tridelni komplet vključuje nahrbtnik, zamenljivo sliko MAGIC MAGS in sedežno blazino. Nahrbtnik ima odsevne trakove, prsne pasove. Mehko oblazinjeni hrbtni in naramni pasovi zagotavljajo udobno prileganje. Nahrbtnik ima glavni žep z notranjim žepom za težje stvari (npr. knjigo), zapiranje na zadrgo. Želim vedeti več
49,90 € z DDV
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Lepe nahrbtnike otroci uporabljajo za izlete, vrtec, na potovanjih. Tridelni komplet vključuje nahrbtnik, zamenljivo sliko MAGIC MAGS in sedežno blazino. Nahrbtnik ima odsevne trakove, prsne pasove. Mehko oblazinjeni hrbtni in naramni pasovi zagotavljajo udobno prileganje. Nahrbtnik ima glavni žep z notranjim žepom za težje stvari (npr. knjigo), zapiranje na zadrgo. Preklop ima žep na zadrgo in se zapira s sponko. Otroci bodo zagotovo navdušeni nad 3D odstranljivimi slikami MAGIC MAGS in odstranljivo dekoracijo na sprednji strani nahrbtnika. V kompletu je oblazinjena sedežna blazina, ki jo bo otrok uporabljal na vsakem potovanju. Sprednji žep se zapre z zadrgo, na strani sta dva stranska mrežasta žepa za steklenico za vodo. Zelo praktičen je pralno dno.
Teža nahrbtnika je 380 g. Prostornina nahrbtnika je 14 l, njegove dimenzije so 17 x 35x 26 cm (dolžin x višina x širina).

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Step by Step
Dimenzije 17 x 35 x 26 cm
Ekološki izdelek Da
Kolekcija 2019
Leta od 5 let, od 6 let
Namenjeno dekletu
EAN 4047443404756
Koda izdelka STEP_183701
Dodatki Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!