Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Roler s črnilom Griffix 3 za desničarje – moder

Roler s črnilom je odlična vmesna stopnja med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan tok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese tudi, če otrok nanj pomotoma močneje pritisne. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ergonomsko oblikovan roler s površinami za oporo prstov za vadbo pravilnega oprijema. Otrok se nauči dovolj močno pritiskati na roler, da lahko dobro piše. Primerno od 1. razreda naprej za prehod s svinčnika na nalivnik. Za roler je mogoče bombice kupiti ločeno. Roler je tretja stopnja v seriji pripomočkov Griffix, namenjenih učenju pravilnega držanja pripomočkov za pisanje - voščenka, tehnični svinčnik, roler in nalivno pero. Ta roler je zasnovan posebej za desničarje. Polnila, primerna za rolerje iz naše ponudbe:

Roler s črnilom je odlična vmesna stopnja med svinčnikom in nalivnim peresom. Po papirju drsi enako gladko, nadzorovan tok črnila pa omogoča gladko pisanje. Seveda z lahkoto prenese tudi, če otrok nanj pomotoma močneje pritisne.


Štiristopenjski sistem v Nemčiji izdelanih pisalnih pripomočkov griffix® je prva serija izdelkov na trgu pisalnih pripomočkov, ki razvija fino motoriko otrok. Tako jih na pisanje pripravi že v predšolskem obdobju. Združuje štiri pripomočke, ki tvorijo premišljen sistem: voščenko, svinčnik, roler s črnilom in nalivno pero.

Ergonomska oblika, ki so jo oblikovali učitelji in znanstveniki, spodbuja pravilen oprijem in tako pripomore k bolj naravnemu in sproščenemu pisanju in risanju v vsaki starosti otroka. Vsi pripomočki so tako popolnoma prilagojeni otrokovemu napredku. Ker griffix® že od samega začetka omogoča pravilen oprijem, se otroku kasneje ni treba navaditi na nov način držanja nalivnega peresa. Smeško na koncu pisala mu vedno pokaže, ali nalivnik drži pravilno.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Pelikan
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
EAN 4012700928054
Koda izdelka HER_00928051_xx
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
1x
0x
0x
0x
0x