Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Tajna šifra 13+4

Zabavna didaktična igra za celo družino bo preverila vaše znanje matematike. Danes ponoči se začne tajna misija »Amun Re«. Ekipa, sestavljena iz štirih pretkanih tajnih agentov, se vtihotapi v muzej in s pomočjo natančnih izračunov zlomi tajno varnostno šifro. Ne glede na to, ali gre za seštevanje, odštevanje, množenje ali deljenje, številke na kockah je treba kombinirati tako, da se bodo rezultati ujemali s številkami šifre. Želim vedeti več
16,48 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Zabavna didaktična igra za celo družino bo preverila vaše znanje matematike. Danes ponoči se začne tajna misija »Amun Re«. Ekipa, sestavljena iz štirih pretkanih tajnih agentov, se vtihotapi v muzej in s pomočjo natančnih izračunov zlomi tajno varnostno šifro. Ne glede na to, ali gre za seštevanje, odštevanje, množenje ali deljenje, številke na kockah je treba kombinirati tako, da se bodo rezultati ujemali s številkami šifre. Kdo bo tisti, ki bo prvi premostil vse svetlobne prepreke, da bi se polastil dragocene maske Amun Re?

Igra je namenjena 2 do 4 igralcem od 8 let starosti. Pakiranje vsebuje: 1 igralna plošča, 4 tajni agenti, 15 žetonov s številkami, 6 kock, navodilo.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HABA
Izdelano v Evropi ano
Leta od 9 let, od 6 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo znanje, matematiko, spomin in
Število igralcev 2-4
Tip igrače igre
EAN 4010168058559
Koda izdelka Haba_5855
Alternativni izdelki
5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno