Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano
Otroci se radi igrajo z orodji staršev ... v kompletu Tecno bodo otroci našli vsa najpogostejša orodja, resnična na pogled, dobro delujoča in popolnoma varna. V ohišju bodo našli tudi različne vrste vijakov, matic, podložk in gradnikov. Želim vedeti več
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Prenesite delovni zvezek, poln navodil in navdiha o tem, kako se igrati s tem kompletom.

Otroci se radi igrajo z orodji staršev ... v kompletu Tecno bodo otroci našli vsa najpogostejša orodja, resnična na pogled, dobro delujoča in popolnoma varna. V ohišju bodo našli tudi različne vrste vijakov, matic, podložk in gradnikov. Zahvaljujoč temu kompletu se bodo otroci naučili osnovnih mehaničnih znanj in vadili svoje ročne spretnosti. Ustvarijo lahko tako ravne kot tridimenzionalne kompozicije. Komplet pri otrocih razvija fino motoriko, domišljijo in ustvarjalnost.
Igrača je namenjena otrokom od starosti 4 let dalje.

Ta igrača je prejela nagrado Prava igrača leta 2013. Otroci se radi igrajo z orodji staršev ... v Tecno kovčku bodo našli vsa najpogostejša orodja, zelo resnična, dobro delujoča in popolnoma varna. Otroci bodo v kovčku našli tudi vijake, matice, podložke in gradbene kose. Zahvaljujoč temu kompletu se bodo otroci naučili osnovnih mehaničnih znanj in vadili svoje ročne spretnosti. Ustvarijo lahko tako ravne kot tridimenzionalne kompozicije. Komplet pri otrocih razvija fino motoriko, domišljijo in ustvarjalnost.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Quercetti
Izdelano v Evropi Da
Leta od 5 let
Namenjeno fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, orientacijo, domišljijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 8007905005606
Koda izdelka PP0560_xx
Alternativni izdelki
3,2
3x
0x
0x
1x
2x
  • Martina

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

< 1