Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Ustvarjalni komplet Stiskanje cvetov

Zbiranje in stiskanje cvetja bo veliko lažje z lesenim ustvarjalnim kompletom za stiskanje cvetja. Stiskanje cvetov ima svojo tradicijo, oblikovani cvetovi so bili včasih uporabljeni za herbarije, za notranjo dekoracijo ali za rojstnodnevne kartice. Želim vedeti več
39,66 € z DDV
Tega izdelka zdaj žal ni mogoče naročiti.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Zbiranje in stiskanje cvetja bo veliko lažje z lesenim ustvarjalnim kompletom za stiskanje cvetja. Stiskanje cvetov ima svojo tradicijo, oblikovani cvetovi so bili včasih uporabljeni za herbarije, za notranjo dekoracijo ali za rojstnodnevne kartice.

Komplet vsebuje leseno okrašeno cvetlično stiskalnico, vijake za privijanje, 2 leseni blazinici, 8 vnaprej natisnjenih voščilnic za okras s stisnjenimi cvetovi, 1 lepilo in 3 lepilne trakove ter 1 knjigo s pripravljenimi čudovitimi ilustracijami, ki jih je treba dokončati s pomočjo stisnjenih cvetov.

Uporabljajo se risbe francoske ilustratorke Emmanuelle Colin.

Dimenzija paketa: 27 x 7 x 27 cm
Dimenzija lesene stiskalnice: 21 x 15 cm
Primerno za otroke od 6. leta dalje.

Ustvarjalni kompleti francoske blagovne znamke Avenue Mandarine so namenjeni razvoju otroške ustvarjalnosti, finih motoričnih spretnosti in osredotočenosti.

Vsi ustvarjalni kompleti Avenue Mandarine so pakirani v lepe in čvrste kartonske škatle, zavite v natisnjen "rokav", ki ga ob odprtju kompleta odstranite iz škatle. Po vsaki uporabi bo od vsakega kompleta ostala lepa škatla z drobnim nevtralnim tiskom, primerna za nadaljnje shranjevanje drobnarij.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Avenue Mandarine
Izdelano v Evropi Da
Leta od 12 let, od 9 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, spretnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3609510551759
Koda izdelka AVMAN_CO175
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!