Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Ustvarjanje mehurčkov

Poskusite ustvariti mehurček velikih dimenzij, zaporedje mehurčkov ali celo mehurček znotraj drugega mehurčka ali mehurčka v obliki kocke! S tem kompletom boste izvedeli, kako narediti mehurček, ki se ne bo takoj razpočil. Poleg tega boste dobili navodila za pripravo doma narejene visokokakovostne raztopine, iz katere se bodo mehurčki precej enostavno pihali. In na koncu boste izvedeli še druge zanimive stvari iz sveta mehurčkov. Želim vedeti več
15,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Če vas zanima, prenesite podrobna angleška navodila za ta zabavni eksperimentalni nabor.

Poskusite ustvariti mehurček velikih dimenzij, zaporedje mehurčkov ali celo mehurček znotraj drugega mehurčka ali mehurčka v obliki kocke! S tem kompletom boste izvedeli, kako narediti mehurček, ki se ne bo takoj razpočil. Poleg tega boste dobili navodila za pripravo doma narejene visokokakovostne raztopine, iz katere se bodo mehurčki precej enostavno pihali. In na koncu boste izvedeli še druge zanimive stvari iz sveta mehurčkov.

Vsebina paketa: 1x pladenj za mehurčke; 1x plastični obroč; barvne niti; 1x piramidna palica; 1x kubična palica; 1x raztopina mehurčkov; 2x veliki palčki za mehurčke; 1x ustnik; 1x zvezdna palica; 1x okrogla palica; 2x ročaja za palice; 2x slamici.

Navodila so na voljo samo v angleščini in nemščini

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec 4M toys
Dimenzije 17 x 22 x 6 cm
Leta od 6 let, od 9 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo spretnost, domišljijo, znanje
Tip igrače igre
EAN 8590439033516
Koda izdelka M4603351
Alternativni izdelki

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!