Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Igre in igračke glede na tip Motorične igrače Zložljive kocke piramida – Prevozna sredstva
Najbolj prodajano

Zložljive kocke piramida – Prevozna sredstva

Zložljiva piramida s slikami na temo prevoznih sredstev predstavlja neverjetno zabavo za vaše otroke. 10 kock je narejenih iz trpežnega kartona. Postavljena piramida je visoka približno 87 cm. Set je primeren za otroke od 1 leta starosti. Želim vedeti več
18,29 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Zložljiva piramida s slikami na temo prevoznih sredstev predstavlja neverjetno zabavo za vaše otroke. 10 kock je narejenih iz trpežnega kartona. Postavljena piramida je visoka približno 87 cm. Piramida je čudovit dodatek otroški sobi zaradi svojega barvnega dizajna in prekrasnih ilustracij. Set je primeren za otroke od 1 leta starosti. Posamezne kocke lahko vstavljate eno v drugo ali jih postavljate eno na drugo. Kocke imajo na eni strani slike živali, na drugi strani so živali, ki gledajo skozi okna prevoznih sredstev, na bočni strani pa številke in ob njih ustrezno število vozil. Igrača pomaga razvijati motorične sposobnosti.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dimenzije 15 x 15 x 15cm
Ekološki izdelek Da
Leta od 2 let, malčki
Namenjeno fantu
Razvijajo motoriko, orientacijo
Tip igrače igrače
EAN 3070900085084
Koda izdelka DJ08508
Alternativni izdelki
5,0
4x
0x
0x
0x
0x
 • Anonimno

 • Anonimno

 • Anonimno

 • Lucie @denikbatolete

  Trden karton
  Ogromen stolp
  Veliko slik
  Številke
  Spodbuda za učenje
  Trening motorike in potrpežljivosti
  Absolutna bomba! Kupil sem jo za dekleta in sestri za nečake. Zabava tako manjše kot starejše – hčerki, stari 10 mesecev in 2,5 leta, se s stolpom igrata pogosto in dolgo. Prednost je veliko impulzov in slik, številke itd. Majhno pakiranje v zloženem stanju je prav tako praktično. Zame predstavlja veliko glasbe zame za malo denarja in priporočam jo vsem.