Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Božično ustvarjanje: Izrezovanka z drevescem

Božično ustvarjanje: Izrezovanka z drevescem

Prenesite brezplačno 21. nov. 2023 1 minuta
Tereza Kotilová
Za vas imamo še eno idejo za božično ustvarjanje. Prenesite si in z otroki izrežite božično drevo. Z lahkoto ga lahko okrasijo tudi najmlajši ustvarjalci. Vaš dom bo takoj dobil prvi božični pridih.

Božično ustvarjanje: Izrezovanka z drevescem

Za najmlajše smo pripravili preprosto izrezovanko z božičnim drevescem, ki ga lahko prenesete tukaj ali s klikom na spodnjo sliko. Malčkom lahko pomagate pri izrezovanju, lahko jo tudi sami pobarvajo.


Na sliki ne smejo manjkati naše priljubljene podrobnosti: Poglejte sive črtkaste črte za prerisovanje. Spominjajo na grafomotorične vaje. Otroci bodo okrasili svoje papirnato drevesce, vi pa se boste lahko dobro počutili, ker so vadili eno najpomembnejših spretnosti za predšolske otroke. 

Božično ustvarjanje: Izrezovanka z drevescem

Božično drevesce za prerisovanje in barvanje je za vaše predbožično ustvarjanje pripravil Agatin dvorni ilustrator Martin Šojdr (pukpuk.cz).

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.