Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Didaktične in logične igre Djeco za male in velike

Didaktične in logične igre Djeco za male in velike

Nasveti za starše šolarjev 23. okt. 2023 3 minute
Tereza Kotilová
Priljubljene francoske blagovne znamke Djeco ni treba predstavljati. Je ena izmed najljubših na trgu z otroškimi igračami in igrami. V tem članku vam bomo predstavili 4 serije zabavnih izobraževalnih iger, ki bodo vaše otroke zabavale. Poleg tega jih bodo naučile nekaj novega ali pa bodo vadili že naučene spretnosti

Didaktične in logične igre Djeco

Primo Ludo 

Serija prvih didaktičnih iger Djeco za najmlajše otroke od 2,5 do približno 4 let, ki je predhodnica serije Eduludo. V teh izobraževalnih igrah se otroci učijo prepoznavati barve, oblike ali številke. Odvisno od tega, katero različico izberete. Karte v vseh igrah so plastične, zato so precej trpežne in jih je po potrebi enostavno oprati..

Eduludo 

Serija didaktičnih iger za predšolske otroke in mlajše šolarje, stare od približno 4 do približno 7 let. S temi izobraževalnimi igrami otroci razvijajo različne predšolske spretnosti – učijo se šteti, prepoznavati dolžine, oblike, barve, logično razmišljati, se orientirati v prostoru in še veliko več.  Igre so vedno namenjene enemu igralcu in enemu staršu, ki pomaga pri igri.

Djeco Eduludo


Vas zanima več? Preberite podrobnejšo recenzijo dveh iger Eduludo – Numerix in Perlix.

Cool School 

Serija izobraževalnih iger za mlajše šolarje, stare od 5 do približno 8 let. Otroci med igranjem teh iger razvijajo določene spretnosti, ki jih bodo bolje naučile razumeti resnični svet. Skozi igro se učijo logičnega in strateškega razmišljanja.
 
Cool School – Mala tržnica - učimo se kupovati


Vas zanima več? Preberite si podrobno recenzijo igre Cool School – Mala Tržnica ali Cool School – Katudi.

Sologic

Serija logičnih iger za šolarje, stare od 7 do približno 99 let. Igre Sologic otroke poleg potrpežljivosti učijo tudi logičnega razmišljanja o igri in strateškega razmišljanja.

Upamo, da vam bo ta predstavitev pomagala pri boljši orientaciji v didaktičnih in izobraževalnih igrah priljubljene blagovne znamke Djeco

 

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.