Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Djecov leteči zmaj bo poskrbel za prijetnejše jesenske sprehode

Djecov leteči zmaj bo poskrbel za prijetnejše jesenske sprehode

Z otroki v naravo 5. okt. 2023 2 minuti
Tereza Kotilová
Jesenski veter vsak dan čedalje bolj čutimo v zraku, zato se lahko začne veliko spuščanje zmajev. Ste že izbrali svojega letečega zmaja? Boste letos skupaj z otroki izdelali zmaja ali raje stavite na preizkušene zmaje Djeco, ki bodo zagotovo poleteli v nebo, takoj ko boste začeli teči?

Djecov leteči zmaj bo poskrbel za prijetnejše jesenske sprehode

Pisani leteči zmaji za vsakogar

Danes vam ne bomo svetovali, kako izdelati zmaja, morda naslednjič. Ponujamo vam ideje za preizkušene pisane leteče zmaje podjetja Djeco, ki bodo popestrili vsak jesenski sprehod z družino. Izberite si svojega.

Stavite na klasiko? V tem primeru posezite po običajnem zmaju v obliki romba z dolgim repom. Tako ne boste nič pokvarili. Imamo čudovite barvite vzorce, ki bodo všeč vsej vaši družini.
 

Imate raje nekonvencionalne leteče zmaje, ki bodo pritegnili pozornost že od daleč? Potem bo naša ponudba zadovoljila tudi vas. Trenutno je na voljo na primer maksi leteči zmaj v obliki letala ali maksi pisana ptica z velikimi krili. Lahko ste prepričani, da bodo ti zmaji postali priljubljeni pri vaših otrocih in da jih bodo ti želeli spuščati vsak dan, ko jim bo to dopuščal jesenski veter.
 

Leteči zmaji Djeco


In če zunaj vztrajno dežuje ali ni nobenega znaka o vetru, lahko skupaj berete, se pogovarjate o jeseni ali izdelujete živali iz kostanjev in drugih jesenskih plodov.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.