Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Ustvarjanje z otroki: pravljični svet iz kartona

Ustvarjanje z otroki: pravljični svet iz kartona

Ustvarjanje in izdelovanje 27. avg. 2022 2 minuti
Tereza Kotilová
Radi ustvarjate? Za vas imamo izvirne nasvete za ustvarjalno delo s kartonom in papirjem. Izberite komplet, ki vas z otroki najbolj navdušuje, pobarvajte ali pripravite posamezne dele, jih sestavite in se prepustite domišljiji, ko se igrate s svojimi stvaritvami.

Ustvarjamo iz kartona: gozdne živali


Pobarvaj, sestavi in se igraj

Odkrijte z nami ustvarjalne komplete s kartonskimi deli priljubljene blagovne znamke Djeco. Otroci se bodo najprej zabavali z barvanjem, nato bodo sestavljali različne živali (glede na izbiro kompleta), potem pa bodo vključili svojo domišljijo in si izmislili nešteto različnih situacij in zgodb, v katerih bodo glavni junaki originalne kartonaste figure. Vse skupaj sestavite brez škarij in lepila s predhodno izrezanimi elementi iz trdnega kartona.

Ustvarjamo iz kartona: Pobarvaj, sestavi in se igraj

Na podobnem principu deluje tudi komplet hišice za punčke, v katerem lahko po dokončanju živi več družin. Poleg tega ta odličen komplet Djeco vključuje 225 kosov različnega pohištva in dodatkov, s katerimi boste hišo opremili v trenutku. 

Pravljični svet iz kartona

Ali ima vaša mala princeska ali mali princ raje pravljični svet, poln princesk in spretnih vitezov?Potem bosta morda uživala v dih jemajočem dvorcu ali pustolovskem srednjeveškem gradu, ki ga lahko sami ustvarijo iz vnaprej pripravljenega kartona. Te pravljične zgradbe so odlične za povezovanje dekliške in fantovske igre. Deklice običajno igrajo princese, dečki pa viteze. Takrat nastanejo zanimive zgodbe, polne napetosti in pustolovščin. Kaj šele, ko piratska ladja pluje med dvorcem in gradom? Vsi se pripravite, bitka se je začela!

Umetniški kolaži

Najmlajši ustvarjalci lahko preizkusijo igrive kolaže, kjer lahko z otroki ustvarite dekliški svet, svet prometa ali svet poln živali. Otroci s svojo domišljijo in ustvarjalnostjo pobarvajo koščke, nato jih iztisnejo in prilepijo. Umetniške dejavnosti ne spodbujajo le razvoja domišljije, ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti, temveč otroke učijo tudi potrpežljivosti in koncentracije. Ti kompleti vsebujejo vse potrebno za ustvarjanje, vključno z voščenim papirjem in lepilom.


Oglejte si tudi druge modele iz kartona in 3D-sestavljanke v naši ponudbi ter z otroki preživite ustvarjalno popoldne.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.