Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Igramo se zunaj: Agatini namigi za dejavnosti na prostem

Igramo se zunaj: Agatini namigi za dejavnosti na prostem

Z otroki v naravo 8. jun. 2023 4 minute
Tereza Kotilová
Današnji otroci preveč časa preživijo v zaprtih prostorih – v šoli, pred računalnikom ali televizorjem. Vendar je bivanje na prostem nedvomno zelo koristno za otrokovo odpornost, vse dejavnosti na prostem pa spodbujajo razvoj grobe motorike. Zato poskočite in se skupaj z nami igrajte na prostem!

Igramo se zunaj

Klasična in izvirna zabava na prostem

Kako otrokom bivanje na prostem narediti bolj prijetno in zanimivo od mamljive računalniške igre? Kaj pravite na igranje nekaterih odličnih iger na prostem, kot je metanje obročev, kolebnicaelastiko ali poštena igra s frizbijem?

Če preizkušene klasične igre ne delujejo, imamo za vas pravo uspešnico, ki bo od računalnika odvrnila tudi najbolj trmastega zapečkarja. Priljubljena serija Terra Kids blagovne znamke HABA prihaja s konstrukcijskimi kompleti s konektorji za doma in v naravo. S temi priključki in različnimi zbranimi naravnimi materiali lahko po navodilih ali lastni domišljiji ustvarite spektakularne mojstrovine. Boste poskusili izdelati denimo dinozavra?

Kontrukcijski konektorji Terra Kids

Igramo se na vrtu

Če prosti čas raje preživljate na vrtu, ga lahko z otroki popestrite tako, da obesite gugalni krog ali gugalno rolko ali leseno gugalnico, za znanstveno opazovanje ulovite metulje ali druge žuželke in jih opazujte v posodici s povečevalnim steklom. Igrate rajši igre? Kaj pravite na tekmo v kroketu?

Gremo na pesek

Če imate doma navdušenega ljubitelja peskovnika, vas bo gotovo razveselila nova blagovna znamka v Agatinem svetu, ki prinaša praktične in zelo lepe igrače za pesek.

Igrače za pesek

👉 Odkrijte QUUT, blagovno znamko, ki izdeluje dizajnerske večnamenske igrače. Vse igrače te belgijske blagovne znamke so popolnoma varne, skoraj nezlomljive, enostavne za prijemanje in zato primerne za naše najmanjše otroke. Igrače ne vsebujejo ftalatov, BPA, lateksa in jih je mogoče 100-odstotno reciklirati! 

👉 Blagovna znamka Scrunch predstavlja večnamenske izdelke za otroke, ki so kot nalašč za plažo ob morju in pesek na vrtu. Vse izdelke Scrunch je mogoče 100-odstotno reciklirati, kar blagovni znamki pomaga pri varovanju našega okolja. 
 


Za konec še NAMIG OD AGATE IN MATEJA

Igrajte se, da ste mojster in na vrtu skupaj izdelajte hotel za žuželke ali ptičjo krmilnico. Nato se lahko prepustite opazovanju dogajanja okoli novih bivališč in ugibate, kdo se bo prvi naselil vanje.
 
Igramo se zunaj: Izdelujemo hišico za ptičke

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.