Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Z otroki gremo v naravo, za kakovostno opremo pa poskrbi Deuter

Z otroki gremo v naravo, za kakovostno opremo pa poskrbi Deuter

Z otroki v naravo 5. maj 2023 4 minute
Tereza Kotilová
Je sploh mogoče, da smo končno dočakali lepe sončne dni, ki nas neposredno spodbujajo k bivanju v naravi? Odpraiti se v naravo ni kar tako, temveč zahteva dobro opremo, zlasti če boste na potovanju z otroki in boste morda celo prespali na prostem. Na srečo v Agatinem svetu mislimo tudi na najmanjše, zato smo za vas to poletje pripravili široko paleto opreme za izlete v naravo. Predstavljamo blagovno znamko Deuter, ki ponuja nahrbtnike za najmanjše in otroške nahrbtnike, idealne za enodnevna in večdnevna družinska potovanja. Kdo se bo letos odpravil na pustolovščino v skrivnostno naravo?
Gremo v naravo z otroki in kakovostno opremo Deuter

Ste se odločili, da boste letošnje tople mesece preživeli z otroki predvsem na prostem, in morate posodobiti opremo svojih izletnikov? Ne glede na to, ali se odpravljate na kampiranje, večdnevno potovanje s prenočiščem ali pa otroka peljete na taborjenje, si oglejte našo novo blagovno znamko Deuter, ki ponuja kakovostne otroške nahrbtnike za najmanjše ter prostorne nosilke. Blagovna znamka Deuter ne razmišlja le o privlačnem dizajnu, ki je za otroke zelo pomemben, temveč tudi o kakovostni hrbtni opori, saj bi ta morala biti enako pomembna pri izbiri.


Zanimivosti o blagovni znamki Deuter

Gre za nemškega proizvajalca opreme za prosti čas, ki je na trgu že od leta 1898. Podjetje Deuter se je prvotno ukvarjalo s tkanjem ladijskih jader, proizvodnjo in izposojo šotorov. Danes je eden glavnih akterjev na trgu z izletniškimi nahrbtniki in šotori. Vsi Deuterjevi izdelki so uporabni v najbolj ekstremnih pogojih in se ponašajo s funkcionalnostjo in udobjem. Poleg tega je blagovna znamka Deuter okoljsko zelo odgovorno podjetje. Da bi zaščitili okolje, so se v podjetju odločili, da bodo do leta 2020 vse svoje izdelke izdelovali brez perfluoriranih kemikalij, ki so škodljive za okolje in naše zdravje – imenovane tudi PFC.


Deuterjevi otroški nahrbtniki za najmanjše

Kaj je pomembno upoštevati pri izbiri otroškega izletniškega nahrbtnika? Zagotovo to, da dobro sedi na hrbtu, je enostavno nastavljiv in zanesljiv. To blagovna znamka Deuter izpolnjuje za čisto desetko. Otroški športni nahrbtniki imajo oblazinjeno hrbtišče in anatomsko oblikovane naramnice. Prsni trak omogoča, da nahrbtnik bolje sedi na hrbtu majhnih otrok. Če načrtujete enodnevni pohod, bo za vas majhna teža velika prednost. Dodaten bonus, ki je za otroške nahrbtnike Deuter samoumeven, so odsevni elementi, ki zagotavljajo varnost vašega otroka na prometnih cestah, veliko žepov in domiselne večnamenske zanke.


Prostorne otroške nosilke Deuter

Načrtujete večdnevna potovanja in iščete otroški turistični nahrbtnik z več prostora? Ali pa se vaš otrok odpravlja na taborjenje, kjer bo doživel razne pustolovščine? Oglejte si našo ponudbo otroških nosilk blagovne znamke Deuter. So lahki, preprosti za uporabo in enostavni za pakiranje. Vanje boste zlahka spravili vse, kar bo vaš mali popotnik potreboval na poti v naravo. Otroški nahrbtniki imajo udobno oblazinjeno hrbtišče, dobro oblikovane naramnice in ledveni pas. Pri potovalnih nahrbtnikih Deuter se nam zdijo zelo praktični ojačano dno in kompresijski trakovi. In kakšne dodatne pripomočke lahko pričakujete v teh nahrbtnikih za naravo? Na primer 2-litrski žep za meh za vodo, skrivni žep za dragocenosti, dva raztegljiva žepa ob straneh nahrbtnika in nekaj izjemno praktičnih žepkov za različne namene.
 

NAMIG za konec: Praktični organizatorji za dom in potovanja

Se odpravljate na večdnevno potovanje? Priskrbite si priročno toaletno torbico s predalčki, v kateri bodo spravljene vse higienske potrebščine vaših otrok. Torbice Deuter uporabljajte doma, v avtomobilu in na večdnevnih potovanjih.


Novo Deuterjevo opremo za v naravo že imate. Kaj pa če bi spakirali kakšno prostorsko nezahtevno potovalno igro, ki bo zabavala vas in vaše otroke na vašem novem potovanju z nahrbtnikom?
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.