Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Malica z b.boxom doma in na poti

Malica z b.boxom doma in na poti

Z otroki v naravo 3. jan. 2024 3 minute
Tereza Kotilová
Dve mami na poti, veliko otrok in želja po iznajdbi in uvedbi nečesa novega – tako se je rodila avstralska blagovna znamka b.box! Poglejmo si podrobneje, katere izdelke te blagovne znamke lahko kupite v Agatinem svetu.

NOVOST: Malica z b.boxom doma in na poti
 
Blagovna znamka b.box bo navdušila vas in vaše otroke

Veselih barv, lahkih trpežnih materialov in domiselnih dizajnov, ki jih prinaša blagovna znamka b.box, boste veseli vi in vaši otroci. "Sam bom" ne bo več stavek, ki bi na koncu pomenil čiščenje celotne kuhinje. Izdelki b.box spodbujajo samostojnost otrok in omogočajo, da tudi majhne roke, ki so še nerodne pri uporabi vilic, brez najmanjšega vznemirjenja odnesejo grižljaj do ust in spijejo pijačo brez polivanja. Izdelki b.box pa so primerni tudi za starejše otroke in šolarje.
 
👉 Večina izdelkov b.box je zaščitena s patentom.

NOVOST: Malica z b.boxom doma in na poti  NOVOST: Malica z b.boxom doma in na poti

Škatle za malico b.box

Ali obstaja kdo, ki ne pozna praktičnih in strukturiranih b.boxov? Pridite in si jih podrobneje oglejte, saj so tega vredne.

Velika škatla za malico b.box

Posamezni predali so praktično razdeljeni glede na velikost škatle – b.box ponuja malo, srednjo in veliko škatlo. Vsaka škatla ima v določenem delu dvojni pokrov, pri čemer je spodnji vložek silikonski in omogoča, da v enem delu zaradi svoje elastičnosti in izbočenosti shranite celo jabolko, v drugem delu pa lahko zaradi maksimalnega tesnjenja pripravite jogurt, ki ne bo uhajal iz škatle. V srednji in veliki škatli je en predel po potrebi drsen. V veliki škatli boste našli tudi odstranljiv hladilni vložek, ki je kot nalašč za ohranjanje lepo ohlajene solate v poletnih mesecih.

Katera velikost je najboljša za vas?

Bidoni in termovke b.box

Če iščete prve stekleničke za najmanjše ali trpežne bidone za otroke, ko gredo v šolo ali na krožke, potem boste pri b.boxu zlahka izbrali.

Ali imate vedno raje vroč čaj ali prijetno hladno vodo? Izberite termovko s slamico velikosti 500 ml, ki ohranja pijačo hladno do 15 ur in toplo do 8 ur. Želite manjšo velikost? Potem posezite po 350-mililitrski termovki s slamico, ki ohranja pijačo vročo do 6 ur in hladno do 8 ur.

Termovka s slamico b.box 500 ml   Termovka s slamico b.box 350 ml 


Ali želite pogosto na nekaterih že kupljenih steklenicah ali termosteklenicah zamenjati slamice ali ustnike? Tudi to je mogoče z b.boxom.

AGATIN NAMIG: Priskrbite si praktično in zložljivo potovalno silikonsko slamico, vključno s krtačko za čiščenje.

Malica in kosilo ... Doma in na poti ... z b.boxom je vse mogoče

Malica ali kosilo? Blagovna znamka b.box lahko poskrbi za vse. Praktične termo posode z igrivim dizajnom vam bodo dobro služile za shranjevanje kosila.

Nekatere izdelke b.box lahko uporabljate tako na poti kot doma. S posodico s slamico b.box lahko nosite čips ali sadje, ne da bi jih razsipali, ali pijete toplo juho skozi slamico. Noro, kako priročna je ta skledica v hladnih mesecih in med prehladi, ko močna juha postane vsakodnevni dodatni napitek.


Kaj menite? Vas je blagovna znamka b.box tako navdušila kot nas?

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.