Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Najstniški nahrbtniki Satch by Ergobag bodo rasli skupaj z vašim šolarjem

Najstniški nahrbtniki Satch by Ergobag bodo rasli skupaj z vašim šolarjem

Nasveti za starše šolarjev 7. avg. 2023 2 minuti
Tereza Kotilová
Preproste oblike, ergonomski, okolju prijazni, visokokakovostni, premišljeni do zadnje podrobnosti – to so šolski nahrbtniki Satch nemškega proizvajalca Ergobag, ki bodo dobesedno rasli z vašim šolarjem! Šolski nahrbtniki Satch združujejo inovativen ergonomski koncept planinskih nahrbtnikov s pomembnimi lastnostmi šolskih nahrbtnikov, zato so odličen spremljevalec za šolo in izlete v naravo.

Najstniški nahrbtniki Satch by Ergobag bodo rasli skupaj z vašim šolarjem

Ergonomski nahrbtnik, ki bo rasel skupaj s šolarji


Funkcionalni nahrbtniki Satch z edinstvenim ergonomskim sistemom imajo patentiran koncept optimalne porazdelitve teže na ledveni del, kar zagotavlja zdrav razvoj otroškega hrbta in pravilno postavitev hrbtenice. Glavno načelo je, da se nahrbtnik na hrbet pritrdi z medeničnim in prsnim pasom, kar prenese veliko težo na medenico, ki je najbolj stabilno mesto v človeškem telesu.

In kaj je najboljše? Ti šolski nahrbtniki bodo rasli skupaj z vašim otrokom, saj imajo nastavljiv hrbtni sistem, ki ga lahko prilagodite otrokovi višini od 140 cm do 180 cm. Tako bo pas ostal točno tam, kjer mora biti. Šolar se počuti udobno in ni izpostavljen morebitnim zapletom zaradi preobremenitve, kot so slabši razvoj hrbtenice ali hrbta in glavoboli.

Kakovost nemškega proizvajalca

Lahko ste prepričani, da najstniški nahrbtniki blagovne znamke Satch ponujajo pregovorno nemško natančnost in kakovost, kot ste ju pričakovali od Ergobaga. Vsi uporabljeni materiali so izbrani zelo skrbno in dosledno. Proizvajalec redno preverja certifikate dobavljenih materialov z osebnim stikom z dobavitelji, ki predložijo dokazila o potrdilih in certifikatih neodvisnih preskuševalnih ustanov.

Dobavitelji materialov in trakov za nahrbtnike Satch imajo certifikat bluesign®, ki dokazuje, da so uporabljene surovine ekološke, da niso nevarne in da so obdelane s spoštovanjem do okolja. Uporabljene tkanine in materiali so zelo trpežni, stabilni in vodoodporni.

5 prednosti nahrbtnikov Satch

1. Udobne, anatomsko oblikovane in dovolj oblazinjene naramnice
2. Višinsko nastavljivi prsni trakovi
3. Ergonomska aluminijasta letvica
4. Odstranljiv pas
5. Ergonomsko oblikovano in zračno hrbtno oblazinjenje

5 prednosti nahrbtnikov Satch

Sodoben in brezčasen dizajn

Šolske nahrbtnike Satch odlikujejo čist, brezčasen dizajn in podrobna izdelava s praktičnimi prvinami, ki olajšajo vsakodnevno nošenje. S prostornino do 30 litrov in premišljeno notranjo razporeditvijo je v njem veliko prostora za vse šolske potrebščine. Urejanje stvari je enostavno zaradi preglednih organizerjev. Nahrbtnik ima dva velika glavna žepa in sprednji žep z organizerjem. Starejši otroci bodo cenili notranji žep za telefon z vodili (odprtine) za slušalke. Ojačano dno s plastičnimi nogicami na dnu zagotavlja, da torba stabilno stoji.

Sodoben in brezčasen dizajn nahrbtnikov Satch

Varnost na prvem mestu – to je Satch!

Najvišjo varnost zagotavljajo močni odsevni elementi, sestavljeni iz edinstvenih mikroskopskih delcev. Ti odsevni elementi so vrhunske kakovosti, odporni na vremenske vplive in UV-žarke. Zaradi odsevnih elementov je vaš šolar viden z vseh strani v vseh vremenskih razmerah na razdalji do 200 metrov.
 

Kaj pa cena?

Cena "rastočih" nahrbtnikov ustreza kakovosti izdelkov. Naš izbor je vreden tega! Oglejte si celotno kolekcijo nahrbtnikov Satch by Ergobag! V enakem dizajnu lahko dobite tudi najstniško peresnico.

 

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.