Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Pakiramo se za počitnice: otroški nahrbtnik ali potovalni kovček?

Pakiramo se za počitnice: otroški nahrbtnik ali potovalni kovček?

Z otroki v naravo 4. jul. 2023 6 minut
Tereza Kotilová
Končno prihajajo! Vedno težko pričakovane P-O-Č-I-T-N-I-C-E, ki se jih še posebej veselijo otroci. Kam se boste odpravili letos? Na dolgo pot na morje ali raje raziskujete lepote naše dežele? Ne glede na to, ali se odpravljate na počitnice v daljne kraje ali pa samo na nekajdnevni obisk k babici in dedku, morate vedno imeti kakovostno in praktično prtljago, v katero lahko spravite vse, kar potrebujete.

Za konec tedna k babici

Načrtujete, da boste otroke odpeljali za vikend k babici in dedku ali pa se odpravljate na družinski oddih za konec tedna? Potem lahko uporabite izviren otroški kovček iz blaga s čudovitim motivom, v katerega lahko otrok pospravi svoje najljubše igrače, nekaj kosov oblačil in higienske pripomočke. Potovalni kovčki so primerni za otroke, ki imajo radi red in urejenost. Vse stvari bodo vedno lepo urejene.

Tako kot otroški kovček bo tudi majhen otroški nahrbtniček zagotovo prišel prav, če se bo otrok na počitnicah odpravil na izlet s prijatelji po okolici. Tak otroški nahrbtnik za prosti čas mora biti lahek, v njem pa ne sme manjkati praktičnih žepov in domiselnih zank.

Se odpravljate za vikend z malčkom, ki mu je pomemben tudi privlačen dizajn? V naši ponudbi boste našli nahrbtnike za najmanjše otroke od 1 leta. Nahrbtniki so videti kot živalce, zato bodo zagotovo postali zanesljiv sopotnik vašega otročka. S takimi potovalkami se boste veselili celo skupnega pakiranja.


Za dolgo pot na morje

Vas pred dolgim potovanjem na morje čaka veliko pakiranje? Tudi za vas imamo praktično in zelo lepo rešitev. Kaj če bi si pakiranje dolgočasnih toaletnih pripomočkov popestrili z zabavnim potovalnim toaletnim kovčkom z motivom živali? Ne glede na to, katero živalco boste izbrali, bo vsaka od njih z velikimi prijaznimi očmi skrbela za higieno vaših otrok na vaših popotovanjih.

V povsem enakem dizajnu lahko dobite tudi otroški potovalni kovček na kolesih, ki bo postal odličen spremljevalec na vseh počitnicah.


Otroški potovalni kovček


Pripravljeni na izlet na podeželje

Se raje odpravljate na pustolovščine v naravo in se za nekajdnevni izlet odpravite raje z nahrbtnikom? Potem boste verjetno iskali kakovosten otroški nahrbtnik, ki se pravilno prilega hrbtu, je enostaven za prilagajanje in zanesljiv. Tudi med pohodniškimi nahrbtniki boste našli čudovite dizajne, ki bodo všeč najmanjšim.

Ko pakirate nahrbtnik za avanturistično potovanje, nikoli ne pozabite na steklenico za pijačo, saj vam bo zagotovo prišla prav. Ali ste vedeli, da je steklenička za vodo iz nerjavečega jekla primerna tako pozimi za vroč čaj, kot tudi poleti, ko bo vašo vodo ohranila lepo hladno tudi v največji vročini?


Kaj je še pomembno na potovanjih? Otroke zabavajte, da ne bodo imeli časa za preglavice in da bo potovanje hitro minilo. Oglejte si našo ponudbo potovalnih iger, ki bodo otroke zabavale na poti, vi pa se boste varno in zdravo odpravili na počitnice z mislijo, da je že samo potovanje počitnice. Srečno pot in čudovite počitnice.
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.