Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Recenzija šolskega nahrbtnika po enem letu uporabe: Ergobag Prime

Recenzija šolskega nahrbtnika po enem letu uporabe: Ergobag Prime

Nasveti pri izbiri iger in igrač 7. avg. 2022 3 minute
Tereza Kotilová
Kako je bila videti vaša šolska torba v prvem razredu, se gotovo vsi spomnimo. Ko bodoči prvošolec prejme svojo prvo šolsko torbo, je to pomemben trenutek, ki se ga lahko veseli, in mejnik, s katerim predšolski otrok resnično postane šolar. Vsak starš želi za svojega otroka najboljše! In kateri je najboljši nahrbtnik?
Recenzija šolskega nahrbtnika Ergobag Prime

Za nas je to vsekakor blagovna znamka Ergobag, konkretno Ergobag Prime. Šolski nahrbtnik Ergobag je namenjen učencem v 1. razredu osnovne šole in iz izkušenj lahko rečem, da zdrži vsaj prva tri šolska leta, čeprav je naložba na začetku višja. Njegova kakovost in izdelava obljubljata trajnost, ki je preprosto del današnjega sveta.


 

Kaj imamo pri nahrbtniku Ergobag radi?

Predvsem nam je všeč, da gre sicer za šolski nahrbtnik, vendar po videzu in obliki sledi načelom pohodniških nahrbtnikov, razmišlja o pravilni razporeditvi teže in ima sistem za rast, ki spodbuja zdrav hrbet otrok. Prsni in medenični trak ne smeta manjkati na nobenem šolskem nahrbtniku.

Recenzija šolskega nahrbtnika Ergobag Prime

Prednost je tudi ta, da še vedno ohranja svojo obliko (tudi po pranju v pralnem stroju) in je stabilen, ko ga postavimo na tla, ter trdno stoji. Zlahka se odpira, v njem pa je zadosti prostora, ki je priročno razdeljen za shranjevanje vseh šolskih potrebščin. Vključuje 2 žepa z zadrgo za shranjevanje pomembnih predmetov, kot so ključi ali denarnica, ki jo lahko mimogrede kupite v istem dizajnu. V velik sprednji žep zlahka spravite steklenico s pijačo in plastično škatlico s prigrizki. Žep je prav tako ločen z nepremočljivo tkanino od glavnega predala s šolskimi potrebščinami.

Recenzija šolskega nahrbtnika Ergobag Prime

Blago vseh nahrbtnikov Ergobag je 100-odstotno izdelano iz recikliranih plastenk PET, s čimer želimo otrokom pokazati skrb za prihodnost našega planeta. Nenazadnje imajo torbe številne varnostne in odsevne elemente ter impregnirano blago, ki ne zbledi in ohranja barve kot nove.
 Recenzija šolskega nahrbtnika Ergobag Prime


Dve stvari, ki ju radi "poudarimo"!

S stališča staršev so brezkonkurenčni dodatek nahrbtnikom Ergobag plastične mape za učbenike in zvezke, predvsem zaradi svoje majhne teže. Z njimi lahkogradivo ohranite nepoškodovano, predvsem pa se izognete klasičnim težkim mapah z gumico, ki res močno obremenjujejo nahrbtnik!

S stališča šolarja sta to dve zamenljivi sličici, imenovani Kletties, ki se na nahrbtnik pritrdita z ježkom. Osebno me je zanimalo, kako dolgo bodo zdržali na nahrbtniku, vendar do zdaj nismo izgubili še nobenega. Na začetku in sredi šolskega leta lahko otroci popestrijo svoj nahrbtnik in vam ni treba kupiti novega samo zato, ker otroku motiv več ni všeč. Ne glede na to, da si jih nekateri otroci izmenjujejo med prijatelji ali pa si jih vsaj izposodijo za teden dni.

Dodatni bonus?

Nemško podjetje je mislilo tudi na ure telesne vzgoje, zato lahko v kolekciji kupite športno torbo za telovadbo ali copate, ki jo lahko na nahrbtnik pritrdite na treh mestih. Ima tudi priročen žep z zadrgo, v katerega lahko otroci spravijo stvari, kot so etui za očala ali rezervne nogavice.

Kaj pa šolska peresnica? Praktičen za prva leta v šoli, z dovolj prostora za vse pisalne pripomočke, urnik in žep za drobnarije. Opremljena je s potrebščinami blagovne znamke LYRA, ki so visokokakovostne in za prvo pisanje, štetje in barvanje naravnost odlične!


 

Povzetek in ocena na koncu

Želela sem najti napako, a je nisem! Mogoče ena, šolski nahrbtnik Ergobag je še vedno kot nov, zato ga bo škoda nekega dne zamenjati – predvidevam, da v višjih razredih, zaradi prostora ali ker bo otrok želel kaj bolj najstniškega.

Trg ponuja celo vrsto šolskih torb in nahrbtnikov, izbrati jih morate pametno, vsakdo glede na lastne zmogljivosti in z mislijo na določenega otroka. Vsekakor pa bi na koncu pustil otrokom, da sami izberejo dizajn šolske torbe, da jim bo torba všeč in da bodo z njo s ponosom in veseljem hodili v šolo! To iz srca želim vsem otrokom!
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.