Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Šolski nahrbtniki Ergobag 2024: Zdravo nošenje in trajnostnost v enem

Šolski nahrbtniki Ergobag 2024: Zdravo nošenje in trajnostnost v enem

Nasveti pri izbiri iger in igrač 7. apr. 2024 4 minute
Tereza Kotilová
Ali poleg zdravega nošenja raje uporabljate okolju prijazen pristop k življenju? Potem lahko pri izbiri šolskega nahrbtnika za svojega šolarja prispevate tudi vi. Tudi med šolskimi torbami so takšne, ki niso le zdrave, temveč prispevajo tudi k varovanju okolja. Poleg tega so šolski nahrbtniki nemške blagovne znamke Ergobag 100-odstotno izdelani iz recikliranih plastenk PET.

Šolski nahrbtniki Ergobag 2024: Zdravo nošenje in trajnostnost v enem

Zakaj in za koga izbrati šolski nahrbtnik Ergobag  

Ergonomski nahrbtniki priljubljene nemške blagovne znamke Ergobag so idealni za nižje razrede osnovne šole. Narejeni so po načelu planinskih nahrbtnikov, vendar so prilagojeni tudi za šolske namene. Zato je nahrbtnik zanimiv večnamenski izdelek, ki ga lahko uporabljate tako v šoli kot na potovanjih. Nahrbtniki Ergobag se bodo prilegali vsakemu šolarju, saj imajo možnost individualne nastavitve naramnic, prsnega traka in ledvenega pasu. Tako je mogoče zlahka doseči idealno nastavitev za otroke različnih višin. Šolski nahrbtnik Ergobag bo tako služil več let, saj raste skupaj z vašim otrokom. 

Zjutraj, v megli, zvečer ali v močnem dežju morate biti vidni, sijati od daleč. Z odsevnimi elementi na nahrbtniku lahko šolar vidi do 200 metrov. Ergobag uporablja visokokakovostne odsevne elemente, ki so sestavljeni iz edinstvenih mikroskopskih delcev. Visokokakovostni material je odporen proti vremenskim vplivom in UV-žarkom, zato je šolar odlično viden v vseh vremenskih razmerah.

Nemška blagovna znamka Ergobag ne razmišlja le o kakovosti materiala, temveč tudi o naravi. Zato Ergobag izdeluje šolske torbe iz 100-odstotno recikliranih tkanin PET. Ali lahko uganete, koliko plastenk PET je treba reciklirati za izdelavo ene torbe Ergobag? Odgovor najdete tukaj.

Ali se okus vašega otroka pogosto spreminja? Potem boste cenili izvirne dodatke za nahrbtnike "Kletties", s katerimi lahko iz minute v minuto preprosto spremenite podobo svojega šolskega nahrbtnika.

Originalni dodatki za torbo "Kletties"


Najboljši med najboljšimi: Šolski nahrbtniki Ergobag prime 2024

Šolski nahrbtnik Ergobag Prime je naš najbolj priljubljen tip nahrbtnika v celotni ponudbi Ergobag. Idealen je za šolarje, stare od približno 6 do 11 let oziroma od 100 do 150 cm. Šolski nahrbtnik Ergobag Prime ima najboljše ergonomske lastnosti, ki ne ovirajo zdravega razvoja hrbta vaših otrok.

Prenovljeni model Ergobag Prime 2024 se ponaša z dodatnimi stranskimi ojačitvami, novim praktičnim zgornjim delom, spremenjenim kompresijskim sistemom, še mehkejšimi in bolj oblikovanimi naramnicami ter izboljšanimi bočnimi pasovi.

To je enoprostorski samostoječi nahrbtnik z notranjo razporeditvijo, v katerega lahko spravite do 20 l. Z notranjo kompresijsko vrvico lahko celoten tovor povežete, ga pritisnete na hrbet in tako odpravite vzvode na hrbtu. Predal za plastenko in prigrizek je v sprednjem žepu, zato ni enostranske preobremenitve, kot če je plastenka nameščena na strani nahrbtnika. Tkanina je 2x impregnirana in ima 1500 mm vodnega stolpca, ki je odporen na dež in umazanijo. 

K nahrbtniku lahko dokupite številne dodatke, kot so dežna prevleka, mapa za zvezke, zamenljivi Kletties ali dizajnerski dodatki v enaki izvedbi – denarnica, peresnica, športna vreča (ki jo lahko na nahrbtnik pritrdite na treh različnih mestih).

Ste nestrpni? Skupaj z nami si oglejte uspešno kolekcijo 2024, ki je po besedah proizvajalca zgodovinsko najuspešnejša z vidika dizajna in ergonomije.


 

Oglejte si še izdelke lanske kolekcije Ergobag 2023

Želite izvedeti več, da se boste lahko pravilno odločili? Preberite več o prednostih šolskih nahrbtnikov Ergobag in trajnostnosti blagovne znamke Ergobag.

Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.