Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Prva stran Mamin blog Z Agato boste uživali v jeseni zunaj in doma

Z Agato boste uživali v jeseni zunaj in doma

Nasveti pri izbiri iger in igrač 14. okt. 2023 4 minute
Tereza Kotilová
V zraku je že čutiti pridih jeseni, dnevi se krajšajo in prej se zmrači. Zato je čas, da se pripravimo na prihajajoče dolge jesenske večere, prav tako pa si priskrbimo praktično in lepo opremo za deževne in vetrovne dni, ki jih lahko z otroki zelo prijetno preživimo na prostem.

Z Agato bova uživala v jeseni
 
Jesen z Agato zunaj

Vas hladna jutra in večeri ne odvrnejo? Ste oboroženi proti vsiljivemu vetru in ga namesto tega uporabljate kot odličen pogon za svojega letečega zmaja? Ali greste z navdušenjem plesat z otroki med dežnimi kapljami in čofotat po lužah? Trikrat ja? Odlično! Agato ste res razveselili, saj bi v trenutku šla z vami in točno ve, kakšno jesensko opremo boste potrebovali.

Pisan leteči zmaj, ki mora v krila ujeti dober veter, da poleti čim višje v oblake, bo zagotovil živahno tekanje. Optimističen otroški dežnik s čudovitimi motivi bo razveselil tudi najbolj deževen dan, kakovostna termovka v nahrbtniku bo zagotovila, da se boste lahko med jesenskim divjanjem vedno pogreli.
 

Želite več nasvetov o barvitem letenju zmajev? Oglejte si zmaje podjetja Djeco v našem članku.


Jesen z Agato doma

Če večino jesenskih dni raje preživite v toplini svojega doma, ni razloga, da bi zmajevali z glavo in si mislili, da to pa ne bo zabavno. Ravno nasprotno! V Agatinem svetu je tudi za vas veliko igrač in iger, ki vam bodo popestrile turobne dni in s katerimi se boste jeseni dobesedno veselili. To vam zagotavljamo!

Izbirate lahko med široko paleto različnih vrst zabave – sestavljankami različnih slik in oblik, fantastičnimi gradniki vseh vrst, krogličnimi progami, železnicami, družabnimi igrami ali celo zelo priljubljenimi glasbenimi igračami za vse starosti.

Kroglična proga Kullerbü

Radi ustvarjate? Tudi za vas imamo veliko ustvarjalnih izdelkov. Izberite, v čemer boste uživali vi in vaši otroci.
 

Naš zadnji nasvet: Kaj uporabiti jeseni za skupno učenje angleščine na igriv način?
 

Ne glede na to, kako se boste odločili preživeti jesen, boste pri Agati vedno našli veliko kreativne zabave za vašo igro. Zato se vračajte po nasvete in navdih. Želimo vam čudovito jesen.
 
Spletna trgovina
Deli
Tereza Kotilová Za vas pišem navdihujoče članke na Agatinem blogu. Članki, ki vam bodo pomagali pri izbiri iger, igrač in pripomočkov za vaše otroke. Z velikim veseljem osebno preizkušam nekatere igrače iz Agatinega sveta v praksi pod strokovnim nadzorom svoje hčerke Rozalije.