Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Hiša za vile

S tem ustvarjalnim kompletom bodo otroci s pomočjo lesenih delov naredili hišo za vile, ki lahko okrasi otroško sobo, balkon ali teraso. Zobna vila se lahko naseli kar doma! Želim vedeti več
44,36 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

S tem ustvarjalnim kompletom bodo otroci s pomočjo lesenih delov naredili hišo za vile, ki lahko okrasi otroško sobo, balkon ali teraso. V domu lahko živi tudi zobna vila!

Paket vsebuje vse, kar je potrebno za izdelavo hiše - vnaprej pripravljeni leseni deli, lepilo, čopič in bela akrilna barva.

Dimenzija paketa: 27 x 7 x 27 cm
Dimenzija končane hiše: 26 x 25,5 x 28 cm
Primerno za otroke od 6. leta dalje.
Priporočamo, da otroci skupaj s starši izdelajo hiše. Hiša bo skrbno zlepljena in bo videti dobro, hkrati pa bodo otroci med njeno izdelavo uživali v prijetnem času skupaj s starši.

Ustvarjalni kompleti francoske blagovne znamke Avenue Mandarine so namenjeni razvoju otroške ustvarjalnosti, finih motoričnih spretnosti in osredotočenosti.

Vsi ustvarjalni kompleti Avenue Mandarine so pakirani v lepe in čvrste kartonske škatle, zavite v natisnjen "rokav", ki ga ob odprtju kompleta odstranite iz škatle. Po vsaki uporabi bo od vsakega kompleta ostala lepa škatla z drobnim nevtralnim tiskom, primerna za nadaljnje shranjevanje drobnarij.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Avenue Mandarine
Izdelano v Evropi Da
Leta od 6 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, orientacijo, spretnost
Tip igrače sestavljanke
EAN 3609510551742
Koda izdelka AVMAN_CO174
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno