Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Kreativni komplet – slikanje na svilo – Vrabčki

Komplet za kreativna dekleta od 7 let starosti vsebuje vse potrebno za izdelavo resnično čudovite svilene rutice z motivom vrabčka v cvetlicah. Želim vedeti več
27,28 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Komplet za kreativna dekleta od 7 let starosti vsebuje vse potrebno za izdelavo resnično čudovite svilene rutice z motivom vrabčka v cvetlicah. Vse je shranjeno v trdni kartonski škatli, ki se lahko razpre in hkrati služi kot okvir za napenjanje rutice velikosti 83 x 24 cm. V notranjosti pakiranja boste našli rutico z vnaprej narisanim motivom, barve, kakovosten čopič in navodila.

Končana rutica v nežnih pastelnih odtenkih rumene in rožnate barve je polna ptic in cvetja. Zagotovo bo razveselila številne matere in babice kot čudovito darilo hčerke ali vnukinje.

Ta kreativni komplet vsebuje 1 rutico z vnaprej narisanim motivom cvetja in vrabcev, 1 kakovostni čopič, 5 lončkov z barvo (rožnata v 2 odtenkih, rumena, svetlo rdeča in rdeča), 40 kosov barvnih bucik, navodila.

Poskusite slikati na svilo in videli boste, da ni zapleteno in morda bo prav ta ustvarjalna dejavnost postala vaš konjiček.

Ta izdelek ni igrača. Bodite pozorni na varnost otrok, mlajših od 3 let, zaradi morebitne prisotnosti majhnih delcev, embalaže, vrvic itd. Priporočamo, da ustvarjanje poteka pod nadzorom odrasle osebe.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Dimenzije 26,5 x 25 x 3 cm
Leta od 9 let
Namenjeno dekletu
Razvijajo ustvarjalnost, spretnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3070900098534
Koda izdelka DJ09853
Alternativni izdelki
4,5
2x
2x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Lenka

  • kacul@centrum.cz