Agata za vas peče spletne piškotke , da bi vam olajšala nakupovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.
Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Lesena vstavljanka - traktor - 6 delov

Kakovostno obdelana lesena vstavljanka za dečke od 12 mesecev dalje. Traktorist Peter je na polju izgubil dele svojega zelenega traktorja. Naloga otroka je, da izgubljene dele postavijo nazaj na svoje mesto. Za lažje rokovanje imajo posamezni deli sestavljanke ročaje. Dimenzije igračke so 22 x 17 cm. Igranje s to sestavljanko izboljšuje nežne otroške motorične sposobnosti ter koordinacijo oči-roka. Želim vedeti več
6,60 €
Na zalogi
Vročitev
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Kakovostno obdelana lesena vstavljanka za dečke od 12 mesecev dalje. Traktorist Peter je izgubil dele svojega zelenega traktorja. Naloga otroka je, da izgubljene dele postavijo nazaj na svoje mesto. Za lažje rokovanje imajo posamezni deli sestavljanke ročaje. Dimenzije igračke so 22 x 17 cm. Igranje s to sestavljanko izboljšuje nežne otroške motorične sposobnosti ter koordinacijo oči-roka.

Ta vstavljanka nemškega proizvajalca Haba bo otrokom od enega let dalje pomagal pri učenju koncentracije in pomagal pri razvoju finih motoričnih spretnosti.

Lesena ropotuljica z zvončkom za vadbo finih motoričnih spretnosti za otroke od 10 mesecev dalje. Leseni deli so nanizani na elastičen trak. Z ene strani je tesno pritrjen zvonček, ki pri tresenju nežno ropota. Igrača je narejena iz bukovega lesa, barvanega z nestrupenimi barvami. Premer igrače je približno 10 cm."

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec HABA
Božični nasvet Da
Dimenzije 22 x 17 cm
Leta dojenčki in malčki
Namenjeno fantu
Razvijajo motoriko
Tip igrače igrače
EAN 4010168223957
Koda izdelka Haba_302535
Alternativni izdelki
4,8
4x
1x
0x
0x
0x
  • Anonimno

  • Anonimno

  • Anonimno

  • Eva

< 1