Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Leseni porivalček – krtek in helikopter

Porivalček Krtek in helikopter je odlična igrača za otroke od enega leta starosti. Med premikanjem se vrti propeler, višina igrače je 115 cm. Krtek bo prijeten spremljevalec otrok pri njihovih prvih korakih. Želim vedeti več
26,99 € z DDV
NAJŠIRŠA IZBIRA
KREATIVNIH IGRAČ
V SLOVENIJI
ZDRAVSTVENA NEOPOREČNOST
VSEH IGRAČ
BREZPLAČNA POŠTNINA
PRI NAKUPU NAD 60 €
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Porivalček Krtek in helikopter je odlična igrača za otroke od enega leta starosti. Med premikanjem se vrti propeler, višina igrače je 115 cm. Krtek bo prijeten spremljevalec otrok pri njihovih prvih korakih.

Lesene igrače iz Češke so izdelane iz kakovostnega lesa, ki se pridobiva v gorskih regijah Srednje Evrope. Za barvanje uporabljamo le visokokakovostne, certificirane in ekološke barve in lake, ki ustrezajo standardu EN 71 in ne onesnažujejo okolja. Ker so igrače namenjene predvsem najmlajšim otrokom, je posebna pozornost namenjena tehnološkemu postopku in sestavljanju, kar zagotavlja stalno in visoko kakovost izdelkov.

Lesene igrače Detoa so med najkakovostnejšimi in najbolj estetskimi lesenimi igračami, ki so trenutno na voljo na evropskem in domačem trgu. Z nakupom igrač boste pri otrocih razvijali motorične sposobnosti, estetsko občutljivost in pozitiven odnos do naravnega materiala – lesa. K igračam Detoa se vračajo že generacije. Stari starši, starši – vsi so odraščali z igračami Schowanek, Tofa in DETOA.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Detoa
Dimenzije 100 x 540 mm
Izdelano v Evropi Da
Leta dojenčki in malčki
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo motoriko
Tip igrače igrače
EAN 8593547132171
Koda izdelka Det_13885
Alternativni izdelki
1,3
0x
0x
0x
1x
2x
  • Veronika

  • Anonimno

  • Anonimno