Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Sestavljanka - Učim se številke

Preštejte živali in zložite dele v pravilnem vrstnem redu. Na koncu dodajte ustrezno leseno številko vsakemu kosu sestavljanke glede na število živali. Ta sestavljanka je idealna poučna igrača za otroke od 3. do 6. leta starosti. Želim vedeti več
18,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Preštejte živali in zložite dele v pravilnem vrstnem redu. Na koncu dodajte ustrezno leseno številko vsakemu kosu sestavljanke glede na število živali.

Ta sestavljanka je idealna poučna igrača za otroke od 3. do 6. leta starosti.

Otroci se bodo naučili osnovnih številk in šteli do 10. Poleg tega te sestavljanke pomagajo pri razvoju fine motorike. Paket vsebuje 10 kartonskih delov, 10 lesenih številk, vrečko iz blaga.
Hvala našemu ambasadorju @lenik_4 za čudovite fotografije.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Janod
Ekološki izdelek Da
Leta od 5 let, od 3 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo motoriko, znanje
Tip igrače igrače
EAN 3700217327064
Koda izdelka Ja02706_xx
Dodatki Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Anonimno

    Zelo lepa sestavljanka za učenje številk, kakovosten material, lepe ilustracije z zgodbo o vrvici za nadaljevanje :) pakiranju je priložena tudi grafika o tem, kako si naj delci sestavljanke sledijo, kar otroku pomaga določiti pravilen vrstni red številk :)
  • Lenka

    Kombinacija trdne kartonske sestavljanke in lesenih številk je za otroške rokice zelo prijetna, čudovite ilustracije vas bodo prevzele, kombinacija zlaganja niza številk in vstavljanja lesenih številk pa je pri nas še vedno priljubljena. Tako se otroci na nevsiljiv način učijo šteti do deset in hkrati trenirajo fino motoriko.