Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

SmartMax - Posoda s kroglo - 44 kosov

Smartmax steza za kroglo z magnetnimi deli je idealna za izdelavo edinstvene steze. Ta magnetni komplet je zabavna igrača za majhne otroke od tretjega leta starosti. Privijanje in odvijanje magnetov jih bo navdušilo na njihovi poti raziskovanja. Posamezni magnetni deli se z enim klikom enostavno sestavijo.
Opis in lastnosti
74,99 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Odličen velik komplet magnetnih kompletov za izgradnjo steze za kroglo. V paketu boste našli 15 palic, 12 kroglic in 17 gradbenih delov za stezo. Posamezni deli so dovolj veliki za majhne otroške roke. Vse je shranjeno v praktični plastični posodi. Rdeč pokrov služi kot osnovna plošča za gradnjo. Ta magnetni komplet je zabavna igrača za majhne otroke od tretjega leta starosti. Privijanje in odvijanje magnetov jih bo navdušilo na njihovi poti raziskovanja. Posamezni magnetni deli se z enim klikom enostavno sestavijo. Vsi deli se lahko kombinirajo z vsemi kompleti Smartmax.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec SmartMax
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo domišljijo, motoriko, orientacijo
Tip igrače sestavljanke
EAN 5414301250135
Koda izdelka SMX909
Recenzije (3×)

Recenzije (3x)

5,0
3x
0x
0x
0x
0x
  • Preverjena stranka

  • zuzana

    Kljub celotni situaciji in karantenam, ki so v naših državah, bo imel moj sin vesel rojstni dan zahvaljujoč vam in darilom, ki jih ima zelo rad ... Želim vam veliko uspeha in moči v današnjem času
  • Veronika

    Hčerka (stara skoraj 3 leta) ga sama še ne zna sestaviti, je nekoliko zahtevnejši od prejšnjega smartmaxa, vendar se z mojo pomočjo ob njem čudovito zabava. Všeč mi je tudi, da je praktično v škatli.
Dodatki
Alternativni izdelki