Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Najbolj prodajano Brezplačnadostava
Akcija

Šolska torba - 5-delni komplet, Step by Step Črni Panter, s certifikatom AGR

Torba v 5-delnem kompletu s potrebno opremo je idealna izbira za dečke od 1. do 3. razreda. Zahvaljujoč odličnim funkcionalnim lastnostim so torbe Step by Step avgusta 2015 postale zmagovalke d - Testa.
Opis in lastnosti
Ta izdelek ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Želite biti obveščeni, takoj ko bo znova na voljo?
Kristýna
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ta aktovka za dečke 1. razreda, dobavljena v 5-delnem kompletu, vsebuje: polno peresnico (med drugim polno kakovostnih nemških barvic), etui, denarnico in torbo za oblačila ali copate.

Torbe Step by Step so avgusta 2015 postale zmagovalke d - testa!

TORBA zahvaljujoč popolnemi podlogi za hrbet (Mesh Back Cooling System) iz udobnega zračnega materiala z zračnimi utori za optimalno kroženje zraka in nastavljivimi naramnicami v obliki črke S (se ne zarežejo v ramena, se dobro prilegajo in so enostavni za uporabo) zagotavlja zdrav razvoj hrbta, kar je zelo pomembno v mladosti.
Zahvaljujoč temu so šolske torbe STEP BY STEP prejele nemški certifikat kakovosti - AGR CERTIFICATE ("Aktion Gesunder Rücken").
Lahka konstrukcija (1,2 kg) drži stabilno obliko torbe in zahvaljujoč ojačanemu tekstilnemu ročaju je zelo prijetna za držanje. Naramnice dopolnjujejo odsevne površine za večjo varnost (znamka Reflexite). Pas za prsni koš je odstranljiv, na torbi je zaponka znamke YKK.
Na torbi je uporabljena kovinska ključavnica z odsevnikom, zahvaljujoč kateri se torba za otroke enostavno odpre in zapre. Sprednji žep je toplotno izoliran (napolnjen s termofolijo), zato bodo hladna hrana in pijača dlje ostali hladni, topla pa bo ohranjala toploto. Stranski žepi za steklenice so raztegljivi, z zadrgo. Prostoren glavni predel za učbenike je nameščen na zadnjem delu hrbta, tako da je teža torbe na hrbtu otrok enakomerno porazdeljena. V pokrovu torbe so gumijasti trakovi za pritrditev peresnice, tako da imajo otroci boljši pregled v torbi. V notranjosti torbe je karabinček za ključe. Spodnji del torbe je zaradi nog stabilen, torba pa je zaščitena tudi pred vlago in umazanijo. Dežni plašč ni del kompleta. Prostornina torbe je 20 litrov, teža le 1,2 kg, zunanje dimenzije pa 33 x 23,5 x 36,5 cm.

PERESNICA se enostavno zapira in odpira na zadrgo in vsebuje: 7 debelih trikotnih barvic z nelomljivimo sredico, 12 tankih trikotnih barvic, svinčnik (vsi svinčniki in barvice so znamke kakovostnega nemškega podjetja Lamy), ravno ravnilo, trikotno ravnilo, radirka, dvojni šilček in urnik.

ETUI z zadrgo je idealen za šolske pripomočke, kot so pisala, svinčniki in škarje.

TORBA za oblačila za telovadbo ali za copate se zapre z zategovanjem vrvice in tudi njen sprednji žep je na zadrgo. Vsi dodatki imajo enak motiv kot torba.

DENARNICA ima velik notranji predel za bankovce in majhne predelke npr. za plačilne kartice. Zunanji žep za majhne predmete je na zadrgo. V notranjosti sta tudi obesek za ključe in vrvica za okoli vratu.

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Step by Step
Dimenzije 33 x 23.5 x 36.5 cm
Kolekcija 2015 - 2017
Leta od 6 let
Namenjeno fantu
Razred 1. razred
Tip nahrbtnika komplet torba + dodatki
EAN 4047443204875
Koda izdelka STEP_119698-xx
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Dodatki Alternativni izdelki