Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica

Umetniška igra s peskom Pod odprtim nebom

Priljubljena igra posipavanja s peskom z motivi živali za ustvarjalne otroke. Preprosta tehnika, ki jo z malo pomoči odraslega lahko obvladajo tudi otroci od 4 do 5 let starosti. Set vsebuje vse, kar potrebujete za 4 čudovite slike. Želim vedeti več
16,89 € z DDV
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Priljubljena igra posipavanja s peskom z motivi živali za ustvarjalne otroke. Preprosta tehnika, ki jo z malo pomoči odraslega lahko obvladajo tudi otroci od 4 do 5 let starosti. Set vsebuje vse, kar potrebujete za 4 čudovite slike.

Sliko položite v škatlo, s pomočjo posebnega orodja postopoma odlepite zaščitni papir z oštevilčenih območij in v skladu z navodili na lepljivo površino posipajte pesek ustrezne barve. Odvečni pesek zberite in skozi luknjo v škatli vrnite v posodico.

Umetniška igra vsebuje: 4x vzorec (površina je lepljiva in nanjo se nanaša pesek), 12x posodica z barvnim peskom, lopatica za snemanje lepilne površine, 1x knjižica z navodili »korak za korakom«. Otroci bodo ustvarili 4 prikupne slike. Lahko jih uokvirijo ali podarijo svojim najdražjim.

Oglejte si, kako se ustvarja s peskom. Video je iz prodajalne iz Velike Britanije, ki ima podobne cilje, kot Agatin svet:

 

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Djeco
Božični nasvet Da
Leta od 6 let, od 5 let
Namenjeno dekletu, fantu
Razvijajo ustvarjalnost, motoriko, spretnost
Tip igrače ustvarjanje
EAN 3070900086609
Koda izdelka DJ08660_xx
Alternativni izdelki
5,0
2x
0x
0x
0x
0x
  • Ivana Nejedlá

    Moja petletna vnukinja je bila nad darilom navdušena, ob ustvarjanju slik s peskom smo preživeli čudovite skupne trenutke, tehniko je hitro obvladala, zdaj že ustvarja sama. Edino »slabost« vidim v tem, da ji je bilo darilo tako všeč, da že naročamo naslednji, drugačen komplet, da bo lahko nadaljevala s posipavanjem peska.
  • Anonimno