Potrebujete nasvet? 041 213 378 Pon.–Pet.: 08.00–13.00
0
Košarica
Brezplačnadostava

Bigjigs – Železnica s cestami

Ta igralni komplet je idealna kombinacija lesene železniške proge in avtomobilske proge Bigjigs Rail. Železniška proga se naravno povezuje s cestami z mostom in prehodom kot v našem običajnem prometnem svetu. Neverjeten leseni igralni komplet ponuja veliko možnosti za bolj domišljijsko igro, saj vključuje široko paleto delov vlakov in cest, vozil, zgradb in dodatkov.
Opis in lastnosti
152,99 € z DDV
Na voljo v 2 dneh Cene in način dostave
Opis in lastnosti

Opis in lastnosti

Ta igralni komplet je idealna kombinacija lesene železniške proge in avtomobilske proge Bigjigs Rail. Železniška proga se naravno povezuje s cestami z mostom in prehodom kot v našem običajnem prometnem svetu. Neverjeten leseni igralni komplet ponuja veliko možnosti za bolj domišljijsko igro, saj vključuje široko paleto delov vlakov in cest, vozil, zgradb in dodatkov. Otroci bodo imeli veliko možnosti za igro in občudovanje. Zgradijo lahko velik povezan sistem cest in prog. Igrajo se lahko z ljudmi, avtomobili in zgradbami.

Igralni set lahko poljubno dopolnite z drugimi elementi lesenih prog, cest, vlakov, stavb in drugih dodatkov iz naše ponudbe. Igrača je idealna za izboljšanje otrokove spretnosti in koordinacije.

Paket vključuje vse, kar je prikazano na sliki. Proge in dodatke za vlak Bigjigs Rail je mogoče kombinirati z vsemi drugimi lesenimi progami za vlak v naši e-trgovini. Igralni komplet lahko poljubno dopolnite z drugimi elementi lesenih prog, stez, vlakov, stavb in drugih dodatkov iz naše ponudbe.

Dimenzije: 201 x 17,5 x 85 cm
Dimenzije paketa: 53,5x38,5 cm
Teža: 6 kg
Starost: 3+

Uvrščeno v kategorije

Potrebujete nasvet?
Korana Hollan
Pon.–Pet.: 08.00–13.00
Proizvajalec Bigjigs
Dimenzije 201 x 17,5 x 85 cm
Leta od 3 let, od 5 let
Namenjeno fantu, dekletu
Razvijajo igro vlog, motoriko
Teža 6 kg
Tip igrače igrače, sestavljanke
EAN 691621090329
Koda izdelka BJT032
Recenzije

Izdelek trenutno nima ocene uporabnikov. Bodite prvi!

Dodatki
Alternativni izdelki